Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi Nisan Ayı Tüm Burç Yorumları

Şenay Devi Nisan Ayı Tüm Burç Yorumları

tarafından ker_def

Kendine İyi Bak programının 303. bölümü 26 Mart Salı günü izleyicilerle Show TV ekranında buluştu. Ebru Akel’in sunuculuğunu üstlendiği programın konuklarından birisi de Şenay Devi oldu. Ünlü astrolog programda Nisan ayı için tek tek burç yorumlarında bulundu. 12 burç için de Nisan ayını değerlendiren Şenay Devi, 5 Nisan’daki Koç yeni ayı ve etkilerini anlattı. Burcunuzun Nisan ayındaki yorumunu videodan izleyebilirsiniz.

Programda ayrıca farklı konular da konuşuldu. Kendine İyi Bak 303. Bölümünde; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel “fırında sebzeli yelpaze tavukgöğsü” ile Fransız mutfağının en sevilen tatlılarından “çikolatalı mus” yaparken, Uzman Estetisyen Neslim Güngen bölgesel incelme ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Modacı-Koreograf Uğurkan Erez ile moda ve zarafetin konuşulacağı programda Astrolog Şenay Devi Nisan ayında burçları nelerin beklediğini anlattı. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik ise gizli kalp nedir, belirtileri nelerdir, tedaviye rağmen düşmeyen tansiyon nasıl tedavi edilir sorularını yanıtladı.