Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel dizisinden şaşırtıcı Youtube çıkışı!

Senden Daha Güzel dizisinden şaşırtıcı Youtube çıkışı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yaz ekranını süsleyen dizilerden birisi de Senden Daha Güzel. Yaz konsepti olarak romantik komedilerin tercih edildiği süreçte Senden Daha Güzel dizisinden daha iyi bir reyting bekleniyordu. Özellikle Cemre Baysel’in geçtiğimiz yaz yayınlanan dizisi Baht Oyunu ile çok sevilmesinin ardından yeni bir romantik komedi ile ekrana dönmesi dizi için iddialı bir başlangıçtı.

Bu kez Burak Çelik ile kamera karşısına geçmeye başladı Cemre Baysel. İki oyuncunun uyumları tuttu. Ekranda enerjilerini beğenen izleyicileri, hayranları diziyi merakla izliyor. Fakat Senden Daha Güzel dizisi, ne yazık ki beklenen reytingleri alamıyor bir türlü!

4 haftadır ekranda olan Senden Daha Güzel dizisinde bol bol ‘Burak Çelik kas şov’ yayınlanmakta. Oyuncunun düzgün fiziği de dizinin reytingleri arttıramıyor, hatta kimi izleyiciler bu kas şovdan sıkılmış durumda! Senaryoya yeni eklentiler, heyecanlar ekleniyor.

Senden Daha Güzel dizisinden şaşırtıcı Youtube çıkışı! 97

Önümüzdeki günlerde hikayenin daha çekici hale getirilmesi için de çalışılıyor. Zira reytingleri düşük giden dizinin sezonda devam etme şansı da kalmayacak! Bu arada bir başka güzel gelişme ise dizi adına son derece olumlu bir gelişme oldu.

Her ne kadar ekrandaki izlenilirlik oranları tatmin etmese de sosyal medyada durum bambaşka! Youtube üzerinden yapılan yayınla birlikte Senden Daha Güzel dizisi internet üzerinden giderek daha fazla izlenmeye başlandı! Dizinin üç hafta önce paylaşılan 1. bölümünün 10 milyon kez izlenmiş olması büyük ve heyecanlı bir gelişme!

İlerleyen süreçte bu başarının ekrana da yansıması olasılığı yüksek. Youtube’da büyük dikkat çeken dizinin 4. bölümünün sadece bir gün içinde 1,7 milyon kez izlenmiş olması da giderek artan ilgiye bir işaret olarak yorumlanabilir!

Bu arada dizinin önümüzdeki hafta Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümüne de tanınmış bir isim konuk oluyor. Senaryodaki değişikliklerin kendisini gösterdiği bir bölüm olacak 4. bölüm. Dizinin konuğu Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve antrenörü ve aynı zamanda futbol yorumcusu Sinan  Engin olacak.

Senaristin bu tür hamlelerle diziye hem renk getirmek hem yeni bir heyecan katmaya çalıştığı anlaşılmakta. Henüz çok yeni bir başlangıç yapmış olan dizinin reytinglerini arttırma şansı hala yüksek.

Dizide Gaziantep’ten gelen bir cilt uzmanı doktorla İstanbullu çok yakışıklı ve ukala bir estetik cerrahın aşkı anlatılıyor. Kadroda ayrıca Ebru Cündübeyoğlu, Berat Yenilmez, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.