Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisi ‘dağ fare doğurdu’ deyimini hak ediyor!

Seni Çok Bekledim dizisi ‘dağ fare doğurdu’ deyimini hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Cuma akşamlarının yeni dizisi olarak ortaya çıkan Star TV’nin Seni Çok Bekledim dizisiyle ilgili reyting sonuçları bir fikir veriyor. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı hikayenin şimdiye kadar 5 bölümü yayınlandı.

İzleyicilerin ilgisini çeken bir konuya sahip olsa bile, klişe eleştirileri alan Seni Çok Bekledim, oyunculuk performansları ile durumu kurtarmaya çaba harcıyor. Aslında bu konuda da başarılı olan dizi, ne yazık ki Cuma gibi birbirinden farklı 7 dizinin yarıştığı bir ortamda zorlanıyor…

Seni Çok Bekledim için Akrep’i perşembe gününe alan Star TV, böyle bir karar almasa ve diziyi o dönem boş olan Çarşamba akşamları yayına almış olsaydı da benzer sonuçlar elde etmesi mümkündü. Yani Cuma rekabetinde Akrep ile daha iyi yarışan Star TV, bu dizisinin perşembe günü zorlanmasına de neden oldu.

Seni Çok Bekledim dizisi ile Star TV büyük işler başarma hedefindeydi ama bunun gerçekleşmeyeceği ilk 5 bölüm sonrası ortaya çıktı. Proje kötü olmasa da reytingler ortalamanın biraz altında geliyor. 3’lü seviyelerde oluşan sonuçların kanalı tatmin ettiğini söylemek doğru olmayacaktır.

AB’de günü 8. kapatarak ilk 10’a girmeyi başaran dizi, totalde 14. olurken, ABC1’de ise 12. sırada. Tüm kategorilerde izleyici ilgisini çekse de 3’lü reytinglerin Mayıs sonuna kadar idare etse bile, yükseliş olmaz ise ikinci sezon için bu oranların yeterli olmayacağı da net bir şekilde görünüyor.

Seni Çok Bekledim’in 5 Mart Cuma akşamı yayınlanacak 6. bölümü de dikkatle takip edilecek. Yeni bölüm yine hareketli sahnelerle dolu. Selo, Zahide’yi öldürdüğüne inandığı Erol’a kurşun sıkıyor. Erol ölecek mi 6. yeni bölümde ortaya çıkacaktır.

Bakalım reytingler nasıl gelecek? İşte 6. bölümden ilk fragman: