Ana sayfa Güncel Haberler Demet Özdemir’e Doğduğun Ev Kaderindir oyuncularından kutlama! Eski dizisindeki rol arkadaşı da unutmadı!

Demet Özdemir’e Doğduğun Ev Kaderindir oyuncularından kutlama! Eski dizisindeki rol arkadaşı da unutmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncusu Demet Özdemir, dün 29. yaş gününü kutladı. 26 Şubat 1992 doğumlu olan oyuncu, dizinin setinde girdi yeni yaşına. Bu arada sosyal medyadan gelen pek çok kutlama mesajına da yanıt verdi bütün gün. Oyuncu, doğumgününü kutlayan dostlarının, sevenlerinin güzel dileklerle yaptıkları yayınları, kendi sayfasında paylaşarak teşekkür etti.

Demet Özdemir’e gün boyunca çiçekler ve hediyeler yağdı adeta. Özdemir de güzel dileklerle süslü bu paylaşımları tek tek yayınladı. Bu arada dizinin setindeki arkadaşları da instagram’dan oyuncunun sevgi dolu sözlerle yeni yaşını kutladılar.

Bu isimler arasında dizide yıldızının hiç barışmadığı Benal’i oynayan İnci Nur Sevimli de vardı. Geçtiğimiz günlerde de karşılıklı daha çok oynamak istediği Demet Özdemir’e övgü dolu sözler yazmıştı instagram’dan Sevimli. Kutlama mesajında da “Nice güzel yaşlara benim hem cool hem sıcacık kalpli prensesim. İyi ki doğdun” notunu düştü.

Dizide annesi Sakine’yi oynayan Zuhal Gencer ve Barış’ı oynayan Engin Öztürk ile diğer annesi Nermin’i oynayan Senan Kara, Emine’yi oynayan Naz Göktan da oyuncuya sosyal medyadan kutlama yapan isimler arasındaydı.

Demet Özdemir'e Doğduğun Ev Kaderindir oyuncularından kutlama! Eski dizisindeki rol arkadaşı da unutmadı! 9

Bir başka sürpriz isim ise No:309 dizisinde birlikte oynadığı Sevinç Erbulak idi. Erbulak, karşılıklı uzun süre birlikte rol aldıkları Demet Özdemir’le ilgili olarak onure edici sözlerle tebrik etti. Sevinç Erbulak, Demet Özdemir için şunları yazdı: “Tanıdığım ilk günden bugüne yeteneğine, çalışmasına, kalbine hayran olduğum Demetim doğdu bugün. Hayatın da için gibi ışıl ışıl parlasın her daim canım benim”
Demet Özdemir'e Doğduğun Ev Kaderindir oyuncularından kutlama! Eski dizisindeki rol arkadaşı da unutmadı! 10

Demet Özdemir'e Doğduğun Ev Kaderindir oyuncularından kutlama! Eski dizisindeki rol arkadaşı da unutmadı! 11

Demet Özdemir'e Doğduğun Ev Kaderindir oyuncularından kutlama! Eski dizisindeki rol arkadaşı da unutmadı! 12