Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim ile ekrana dönen İrem Helvacıoğlu sosyal medyadan bombalıyor!

Seni Çok Bekledim ile ekrana dönen İrem Helvacıoğlu sosyal medyadan bombalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Seni Çok Bekledim dizisi, ilk iki bölümü ile yayınlandı. Dizinin iyi bir imaj bırakmasına rağmen, reytinglerinin beklentilerin altında gelmesi dikkat çekici oldu…

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu ise kariyerinde emin adımlarla yükselmeye devam ediyor. Sadece dizideki oyunculuğu ile değil, aynı zamanda instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken oyuncu, takipçilerini mest eden paylaşımlar yapıyor.

4 milyona yaklaşan instagram takipçi sayısı ile hızla hayran kitlesini artıran oyuncu, alımlı pozlarıyla da sosyal medyada hayranlık uyandırıyor.

Düzgün fiziğini ortaya koyan dekolteli pozları ile seksiliğini sergileyen İrem Helvacıoğlu’na hayranlarından da yoğun bir ilgi var. “Bu ne güzellik, kalbime indi” diye yorum bırakan oyuncunun takipçileri, parıldadığını belirten ifadeler kullanıyor.

Seni Çok Bekledim ile ekrana dönen İrem Helvacıoğlu sosyal medyadan bombalıyor! 8

Seni Çok Bekledim dizisindeki Ayliz karakterini de beğenen izleyiciler, Helvacıoğlu’nun oyunculuk tecrübesini de çok ileri noktaya taşıdığını düşünüyor.

Seni Çok Bekledim ile ekrana dönen İrem Helvacıoğlu sosyal medyadan bombalıyor! 9