Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka’dan sonra Alp Navruz, son 5 yılın acısını çıkartıyor!

Zümrüdüanka’dan sonra Alp Navruz, son 5 yılın acısını çıkartıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, son 5 yıldır durmak, dinlenmek nedir bilmeden 160 bölüme yakın dizi çekiminde bulundu. Farklı yapımlarda pek de ara vermeden üst üste farklı roller üstlenen oyuncu, bu süreçte de çok yoruldu.

Aşk Laftan Anlamaz isimli diziyle birlikte 2016 yılında kariyer yolculuğuna başlayan oyuncu, ardından Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınmıştı. TRT1’in Elimi Bırakma dizisindeki Cenk performansı ile kalplere adını yazdıran oyuncu, son olarak ise Zümrüdüanka isimli Fox TV dizisiyle ekrandaki yerini aldı.

Ocak ayının başlarında final yaparak biten Zümrüdüanka’nın ardından uzun süredir hasret kaldığı dinlenme pozisyonuna geçen oyuncu, şimdiye kadar bu dizilerde 160 bölüme yakın aralıksız çalıştığını ve yorulduğunu açıklamıştı. Şimdilerde ise Alp Navruz’un instagram hesabını takip eden hayranları, 5 yıllık yoğun temponun acısını çıkarttığını görüyor.

Zümrüdüanka'dan sonra Alp Navruz, son 5 yılın acısını çıkartıyor! 9

Doğa ile başbaşa günler geçiren, koronavirüs nedeniyle de çok fazla dışarı çıkmayan oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda imajının da çok değiştiğini sergiledi.

Zümrüdüanka'dan sonra Alp Navruz, son 5 yılın acısını çıkartıyor! 10

Saçları, sakalları ve bıyıkları iyice uzayan oyuncu her haliyle rahatlığın tadını çıkartıyor. Alp Navruz, uzun dönem çalışan bir isim olduğu için de yakın bir zaman içinde yeni bir projede yer alması beklenmiyor.

Zümrüdüanka'dan sonra Alp Navruz, son 5 yılın acısını çıkartıyor! 11

Oyuncu, şimdilik instagram’dan paylaştığı mesajlarla takipçilerinin karşıısına çıkmak dışında başka bir şey yapmıyor.