Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı dizisine hazırlanan Esra Dermancıoğlu’nun kapısı dijital dizilere kapalı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisine hazırlanan Esra Dermancıoğlu’nun kapısı dijital dizilere kapalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Esra Dermancıoğlu, yeniden setlere dönüş yapıyor. 1968 yılında dünyaya gelen oyuncu, 2008 yılından bu yana da setlerde izleyicilerin karşısına farklı karakterlerle çıkıyor. Fatmagül’ün Suçu Ne isimli fenomen dizide izleyenleri fazlasıyla gıcık eden Mukaddes karakterini canlandıran Esra Dermancıoğlu, öyle başarılı oldu ki, hala bu karakter akıllardan çıkmadı.

Birbiri ardına projelerde yer alan hem sinema hem de dizi sektöründe çok etkili bir karakterler ile dikkatleri üzerine çeken Esra Dermancıoğlu, birçok projede hayranlık uyandıran performanslar sergiledi.

Son dönemde ise Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Behice karakteri ile yine çok etkili bir performans ortaya koyan Esra Dermancıoğlu, bu sezon ise Kaderimin Oyunu dizisinde yer almıştı. Zahide karakteri ile dram dizisinde yine kendisinden beklenenleri ortaya koyan Esra Dermancıoğlu, yeni sezonda yeni bir dizi ile tekrar ekranda olacağını açıkladı.

atv ekranlarında yayınlanacak olan ve ilk sahneleri İtalya’da çekilen Bir Küçük Gün Işığı isimli dizide Esra Dermancıoğlu’nun da kadroda yer aldığı ortaya çıktı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisine hazırlanan Esra Dermancıoğlu'nun kapısı dijital dizilere kapalı! 7

Ünlü oyuncu da yaptığı açıklama ile bunu doğruladı. Yeni sezonda yeniden televizyon dizisinde yer alacağını belirten Dermancıoğlu, “Televizyon dizisi olacak. Dijital proje hiç düşünmüyorum, ben televizyon dizilerini çok seviyorum. Televizyon dizilerinden bir farkı olduğunu düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

Reyting korkusunun olmadığını anlatan Esra Dermancıoğlu, çok iyi bir proje çıkarsa dijital projelerde de yer alabileceğini ama televizyon dizilerini daha çok sevdiğini dile getirdi.

Oyuncu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da çok dikkat çeken bir isim. Farklı paylaşımlarla takipçilerini eğlendiren Esra Dermancıoğlu, farklı kişiliğini de her seferinde yansıtmaktan çekinmiyor.