Ana sayfa Sosyal Medya Balkan Ninnisi dizisinde Sarp Bozkurt’u izlemeye doyamayanlar çoğalıyor!

Balkan Ninnisi dizisinde Sarp Bozkurt’u izlemeye doyamayanlar çoğalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında başlayan ve artık Salı akşamlarının alternatif dizilerinden birisi olan Balkan Ninnisi, güzel bir iş çıkartıyor. Makedonya’nın başkenti Üsküp’te devam eden çekimlerde ekip gayet memnun ve her şey yolunda gidiyor.

İkinci bölümü yayınlanan dizinin reytinglerinin iyi gelmesi de ekibin moralini artırdı. Bir aile dizisi olarak öne çıkan Balkan Ninnisi, farklı kültürlerdeki insanların bir arada yaşayabileceğini ortaya koyması bakımından da önemli bir örnek oldu. Dizinin başrolünde Erdal Özyağcılar bulunuyor ve izleyiciler de Elveda Rumeli dizisinden yıllar sonra yine benzer bir rolde oyuncuyu izlemekten memnun.

Emre Bey ile Merih Öztürk’ün başarılı performansları da Balkan Ninnisi dizisine renk katıyor. Birçok izleyici için ise dizinin Arif’i favori konuma gelmeye başladı. Sarp Bozkurt yine çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor ve sosyal medyada da konuşulmaya devam ediyor.

Balkan Ninnisi dizisinde Sarp Bozkurt'u izlemeye doyamayanlar çoğalıyor! 8

Sarp Bozkurt’un özel bir izleyici kitlesi bulunuyor. Yaydığı enerji ile izleyenlerin yüzünü gülümseten oyuncu, dizideki her sahnesiyle milyonların kalbine işlemeye başladı.

İzleyiciler özellikle de Erdal Özyağcılar ile Sarp Bozkurt sahnelerine bayıldıklarını belirten birçok yorum paylaşmakta.

Balkan Ninnisi dizisinde Sarp Bozkurt'u izlemeye doyamayanlar çoğalıyor! 9

Yaz günlerinin güldüren ikilisi olarak öne çıkan iki tecrübeli isim, güzel bir hikaye ile yeniden ekranda yer alarak yaz günlerini renklendiriyor.

Sarp Bozkurt’u ekranda izlemeyi özlediğini söyleyen dizi hayranları, her rolü bu kadar yakışan birisini görmediklerini belirten yorumlar yapıyor.