Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Kalbime Sakladım dizisinde aşk oyunu kontrolden çıkıyor!

Seni Kalbime Sakladım dizisinde aşk oyunu kontrolden çıkıyor!

tarafından ker_def

Geçen hafta ilk bölümü yayınlanan Seni Kalbime Sakladım dizisinin ikinci bölümü 7 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak. Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın başrolünde yer aldığı dizide önemli gelişmeler yaşanacak. Zeynep ile Civanmert’in aşk oyunu kontrolden çıkıyor… TRT 1’in yeni dizisi “Seni Kalbime Sakladım” ikinci bölümüyle ekranlara geliyor.

TRT 1’in yeni dizisi “Seni Kalbime Sakladım”, yayınlanan ilk bölümüyle sezona iddialı bir giriş yaptı ve sosyal medyada da gündem oldu. Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu, oyuncu kadrosunda Gökçe Akyıldız, Osman Alkaş, Mehtap Bayri, Gülseren Gültunca ve Elçin Afacan’ın da yer aldığı dizinin merakla beklenen ikinci bölümü, 7 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek.

“Seni Kalbime Sakladım” dizisinin ikinci bölümünde neler olacak? İşte detaylar:  Zeynep’in Civanmert’in evine kahvaltıya gelmesiyle, ikili arasındaki aşk oyunu kontrol edilmesi zor bir hâl alır. Türkan, Zeynep’i tüm mahalleye “gelinim” diye tanıtır.

Bu sırada Civanmert’le Zeynep’i başka bir sürpriz beklemektedir. Mahalledeki beklenmedik olaylarla, aşk oyunu Yusuf Abdullah’ın kulağına kadar gidecek olur. Zeynep, Civanmert ve arkadaşlarının da yardımıyla gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışır.

Ancak bir yandan da aklı Mete’dedir. Suzi ise Olcay’ın kendisini aldattığından şüphelenir. Olayı çözmek için Mete’nin de yapay zekasıyla dahil olduğu bir defileye katılır. Zeynep’in Civanmert’le katıldığı bu gösteride herkesi çok büyük bir şok beklemektedir.

“Seni Kalbime Sakladım” 7 Temmuz cuma saat 20.99’de TRT 1’de…