Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Yüsra Geyik, büyük bir pişmanlık yaşıyor!

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Yüsra Geyik, büyük bir pişmanlık yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 yaşından itibaren setlerde görünmeye başlayan Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisinde tam 15 yıl boyunca yer aldı. Bu sayede de geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınan ve büyük popülerlik elde eden genç oyuncu, geçen sezon sonunda projeden ayrılmıştı.

Yüsra Geyik, hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığını ve her şeyin de o an göründüğünden çok daha farklı olduğunu söylüyor. Ancak hayatın kıymetini bilen bir isim. MAG dergisine hem pozlar veren hem de açıklamalarda bulunan genç oyuncu, “Hayat kolay değil ama bir o kadar özel ve biricik. Kıymetini bilmek ve mücadeleyi vermek gerekiyor” diyerek dikkatleri çekti.

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Yüsra Geyik, büyük bir pişmanlık yaşıyor! 8

Yüsra Geyik, kendisini bildiğinden bu yana taklit yapan ve insanların ruh halini değiştirmeyi seven birisi olarak kendisini tanımlıyor. Hem eğlenceli birisi hem oldukça hareketli hem de çok uslu bir çocuk olduğunu da anlatan oyuncu, “Gücü sonsuz neye inanırsa ona programlanan insan “zamana inanmıştır” ve kendine ömür biçmiştir, diye düşünüyorum” açıklamasıyla da dikkatleri çekti.

En son Camdaki Kız dizisinde izlediğimiz oyuncu, o yıllarda çok da zorlandığını kabul etti. Yüsra Geyik, bugünden geriye baktığı zaman “ne acelesi vardı” diyerek de yoğun geçen çocukluk dönemindeki pişmanlığını şu sözlerle ifade etti:

“On dört yaşında, neredeyse çocuk oyuncu olarak başladım. O zamanlar bana sorsanız zor sabrettim derdim. Şimdi ne acelem varmış diyorum. Kendimi bildim bileli taklit yapan, insanların ruh halini değiştirmeyi seven hem eğlenceli hem hareketli hem çok uslu bir çocuktum. Her gördüğüm insanı taklit ederdim. Sesini, oturup kalkmasını, tavrını… En çok da annemi. On dört yaşında profesyonel hayatıma başladım anlayacağınız; yoksa oyunculuk maceram çoktan başlamıştı.”

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Yüsra Geyik, büyük bir pişmanlık yaşıyor! 9

Arka Sokaklar dizisinin çok farklı bir evren olduğu düşüncesindeki oyuncu, on beş yılın çok uzun bir zaman olduğunun da farkında. Oyuncu, dizinin setinde zamanın nasıl geçtiğini de anlamadığını belirterek, şunları söyledi:

“On beş yıl, dile kolay. Arka Sokaklar ayrı bir evren gibi. Orada zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun; belki zamana inancım bu yüzden yok. Beni ben yapan en önemli unsurlardan biridir. Bu sebeple yokluğu hayatımda düşünülemez bir halde. “Bir şey katmak” çok hafif kalır. Arka Sokakları hayatımdan çıkarsak, uzuv eksikliği gibi bir hissiyatı olur diye düşünüyorum. Öğrencilik yıllarımın çoğunu sette geçirmek ve bir yandan da oyunculuk eğitimi almak büyük bir şans.”