Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Kalbime Sakladım dizisinde Civanmert gerçekleri itiraf edecek mi?

Seni Kalbime Sakladım dizisinde Civanmert gerçekleri itiraf edecek mi?

tarafından ker_def

TRT 1’in büyük ilgiyle izlenen yeni dizisi “Seni Kalbime Sakladım” 28 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de beşinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu “Seni Kalbime Sakladım” izleyiciden büyük ilgi gördü. Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Civanmert’in gerçekleri söyleyip söylemeyeceği çok merak ediliyor. İşte yeni bölümden yeni detaylar:

Yusuf Abdullah’ın yaşadığı sağlık sorunu herkesi korkutur. Onun sağlığını düşünen Civanmert, gerçekleri söyleyip söylememekte kararsız kalır. Diğer taraftan oyunu öğrenen Mete, Zeynep’i yeniden kazanmak için daha da hırslanır.

Civanmert, yeni bir işe başlar. Ancak daha ilk günden başına olmadık işler gelir. Bu durum herkes tarafından duyulurken Zeynep’i de çok kızdırır. Zeynep olanların ardı arkasını öğrenmeye çalışırken, yaklaşan tehlikenin farkında değildir.

Oyuncu kadrosunda Gökçe Akyıldız, Osman Alkaş, Mehtap Bayri, Gülseren Gültunca, Elçin Afacan, Ali Öner, Berke Üsdiken, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal’ın yer aldığı dizinin merakla beklenen yeni bölümünün konusu şöyle:

“Seni Kalbime Sakladım” 28 Temmuz Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de…