Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin başrolü Afra Saraçoğlu ilk açıklamasında merakla beklenen tarihi duyurdu!

Yalı Çapkını dizisinin başrolü Afra Saraçoğlu ilk açıklamasında merakla beklenen tarihi duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in partner olarak yer alacağı Yalı Çapkını dizisi yeni sezonda Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. 1997 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen Afra Saraçoğlu, böylelikle 2020 yılındaki Öğretmen dizisinden 2 yıl sonra yeniden televizyon ekranına dönmüş olacak.

Geçen yıl Yeşilçam isimli Blu TV dizisinde yer alan oyuncu, Tülin karakterini canlandırmış ve 1960’lı yıllarda geçen hikayedeki başarılı performansı ile göz doldurmuştu. Oyuncunun hayranları da heyecanla Yalı Çapkını dizisini bekliyor. Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile birlikte yeni dizisi hakkında ilk açıklamaları yapan oyuncu, çekimlerin başlama tarihini duyurdu.

Birçok dizi hayranının merak ettiği Yalı Çapkını dizisinin çekimlerinin 29 Temmuz’da başlayacağını ifade eden oyuncu, Eylül ayında da yayında olacaklarını belirtti. Afra Saraçoğlu, “Şu anda öyle görünüyor, 29’unda sete çıkacağız gibi görünüyor. Eylül’e inşallah projemiz var. Dizi projesi, OGM ile beraber” dedi.

Yalı Çapkını dizisinin başrolü Afra Saraçoğlu ilk açıklamasında merakla beklenen tarihi duyurdu! 7

Hikayesini beğendiği işlerde yer almayı tercih ettiğini belirten oyuncu, karakterin kendisini etkilediği projeleri kabul ettiğine vurgu yaptı.

Televizyon işlerinde reytingin hala en önemli konu olmasını da değerlendiren genç oyuncu, “Pek önünü göremiyorsun, reyting kaygısı olduğu için” dedi.

Projede Seyran karakterini canlandıracağını belirten oyuncu detay vermek istemedi. Sadece, “Antepli bir kız” ifadesini kullanmakla yetinen Afra Saraçoğlu, heyecanlı olduklarını da belirtti.

Yalı Çapkını dizisini izleyiciler merakla bekliyor. Mert Ramazan Demir’in canlandıracağı Ferit karakteri ile Seyran’ın evlendirilme hikayesi olarak başlayacak olan dizi bir yalıda geçecek. Etkileyici bir hikayesi bulunan dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin yapacak. Dizinin kadrosunda; Çetin Tekindor, Cansu Fırıncı, Doğukan Polat, Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerin bulunduğunu belirtelim.