Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Kalbime Sakladım dizisini sevenler çok bağlandı, işte bunun altında yatan asıl neden!

Seni Kalbime Sakladım dizisini sevenler çok bağlandı, işte bunun altında yatan asıl neden!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik ve komedi içerikli dizilerin kamu yayıncısı olan TRT1’de izleyicilerle buluşması pek de mümkün değil gibiydi. TRT yetkilileri daha çok tarihi diziler üzerinde duruyordu ama yaz dönemi için ortaya çıkartılan 3 dizi ile birlikte izleyicilere aile sıcaklığı veren yapımlar birbiri ardına gelmiş oldu.

Balkan Ninnisi ve Mükemmel Eşleşme dizileri aile sıcaklığını çok güzel yansıtıyor. Hem farklı kültürlerdeki insanların bir arada yaşamayı başarabileceği anlatılıyor hem de aşkın evliliği öldürmediği mesajı iki dizi sayesinde veriliyor.

Seni Kalbime Sakladım’ın ise farklı bir özelliği var. Romantik komedi hikayesi denilince dizi hayranları özel kanalarda çoğunlukla romantik komedi olarak başlayıp daha sonra drama doğru kayan yapımları çok izledi. Ayrıca entrikalar, çarpık ilişkiler ve gerçek hayattan kopuk olaylar da romantik komedi hikayelerinde fazlasıyla izleyicilere yansıtıldı.

Ancak TRT1’de ekrana gelen Seni Kalbime Sakladım bu tür dizilerden değil. Romantik Komedinin saf ve aile kavramını da öne çıkartan farklı bir versiyonu. İşte bu yüzden de izleyiciler Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz ikilisinin başrolünde yer aldığı diziyi çok sevdi.

Seni Kalbime Sakladım dizisini sevenler çok bağlandı, işte bunun altında yatan asıl neden! 8

Birçok izleyici için Seni Kalbime Sakladım romantik komediden daha çok, aile sıcaklığı sergileyen bir yapım konumunda bulunuyor. Bir izleyici diyor ki, “Çok sıcak bir aile dizisi. Ben ekranda artık iğrenç entrikalar, çarpık ve şiddet içeren ilişkiler izlemek istemiyorum. Zaten yaşadığımız ülkede bunların hepsi mevcut. Böyle eğlenceli ve düzgün bir diziye ihtiyacımız vardı. Çok iyi geldi.”

Birçok izleyici de bu yoruma destek verdi. Civanmert ile Zeynep karakterlerini başarıyla canlandıran iki genç oyuncu da başrol çifti olarak sevildi. Birbirlerine çok yakıştırılan Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz’ın çok iyi bir uyum sağladıklarını düşünen dizi hayranları, perşembe akşamlarının gelmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Seni Kalbime Sakladım dizisini sevenler çok bağlandı, işte bunun altında yatan asıl neden! 9

Seni Kalbime Sakladım dizisi ilk 3 bölümü ile çok etkileyici reytingler alamadı. Düşük sayılabilecek oranlar elde edildi ama bu dizinin TRT1 ekranında yer alması nedeniyle izleyiciler bir erken final endişesi görmüyor.

TRT1, Kara Tahta dizisinde de 10. bölümde erken final düşünmüş ama sonra bundan vazgeçilmişti. Kara Tahta, geçtiğimiz hafta AB grubunda yayınlanan tüm diziler arasında birincilik elde etti.

Seni Kalbime Sakladım dizisinin de ilerleyen dönemde öne çıkabilecek özellikleri var ve TRT1’in gerekli şansı vermesi de bekleniyor. Seni Kalbime Sakladım hayranları 4. yeni bölümü de sabırsızlıkla bekliyor. 21 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan yeni bölüm bir hayli eğlenceli olacak.