Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka dizisi Mirac Kaan Sezen ile Ecem Çalhan’ı parlatan proje oldu!

Tozluyaka dizisi Mirac Kaan Sezen ile Ecem Çalhan’ı parlatan proje oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tozluyaka dizisi pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanıyor ve büyük de ilgi çekmeye devam ediyor. Dizide tanınmış isimler olduğu gibi, ismi daha önce pek duyulmayan gençler de var. Emre Kınay, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert, Nur Yazar, Nebil Sayın ve Kadim Yaşar gibi tecrübeli oyuncuların arasına en son Begüm Birgören de Nesrin karakteri ile katıldı.

Tozluyaka dizisinde izleyicilerin dikkatini asıl çekenler ise genç oyuncular. Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak dizinin genç oyuncularını oluşturuyor.

Bu isimler arasında izleyiciler Çağla Şimşek, Ulvi Kahyaoğlu ve Serra Pirinç’i farklı yapımlardan daha çok tanısa da diğer genç oyuncular daha yeni yeni kendilerini gösterme fırsatı buluyor.

İşte bu gençler arasında Tozluyaka sayesinde en çok öne çıkanın Ali karakterini canlandıran Kaan Mirac Sezen olduğunu görebilirsiniz. Sosyal medyada hakkında birçok paylaşım yapılan genç oyuncu için Tozluyaka sadece ilk dizisi değil, aynı zamanda kısa sürede parladığı bir yapım olarak da öne çıkıyor.

Tozluyaka dizisi Mirac Kaan Sezen ile Ecem Çalhan'ı parlatan proje oldu! 8

Dizinin konuları sakız gibi uzatmayan ve hızlıca çözüm bulan hikayesinin bu hızla gidişi de izleyenleri memnun ediyor. Bu hikaye anlatımı içinde Ali’nin zeki hareketleri, cesurluğu ve olayları çözmedeki yeteneği de izleyicilerin zevkini daha da artıran bir unsur oldu.

Ali aynı zamanda Vefa’ya verdiği sözünü tutan birisi olarak da karakter sergilemesinde bulunuyor ki, bu durum da diziyi izleyenler arasında dikkat çeken bir unsur oldu.

Ali ile Cemre’nin birbirleri ile uyumunu da çok beğenenler Kaan Mirac Sezen ile Ecem Çalhan’ın birbirlerine çok yakıştıklarını düşünüyor. İki genç oyuncu arasındaki dikkat çeken bu oyum, onları yaz döneminin favori dizi çiftlerinden birisi haline getirebilir.

Ecem Çalhan ilk olarak 2019 yılında Kuzey Yıldızı dizisindeki Kamer karakteri ile setlere adım attı. İki sezon başarılı bir süreç geçiren oyuncu, ardından kısa bir süre Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde göründü. Tozluyaka dizisi ise Ecem Çalhan’ın aynı Mirac Kaan Sezen gibi fazlasıyla dikkat çektiği bir iş haline geldi.

Tozluyaka dizisi Mirac Kaan Sezen ile Ecem Çalhan'ı parlatan proje oldu! 9

Tozluyaka dizisinde diğer genç oyunculara nazaran Ali ve Ecem karakterlerinin güçlü etkileşimi, iki genç oyuncuya kendilerini daha hızlı tanıtma fırsatı sağlamış durumda.

Sosyal medya ortamında AlCem etiketleri üzerinden binlerce paylaşım yapılıyor ve her hafta heyecanla yüklü sahneler de izleyicilerin bu gençleri daha çok benimsemesini sağlıyor.

Tozluyaka dizisi diğer tüm gençler için önemli bir çıkış projesi ama, en çok da Ecem Çalhan ile Mirac Kaan Sezen’i parlatan dizi oldu.