Ana sayfa Sosyal Medya Özcan Deniz, bir döneme damgasını vuran Asmalı Konak dizisiyle ilgili anısını yıllar sonra anlattı!

Özcan Deniz, bir döneme damgasını vuran Asmalı Konak dizisiyle ilgili anısını yıllar sonra anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özcan Deniz, bein Connect platformunda Yekta Kopan’ın misafiri oldu. Sinema ile ilgili hayalinin küçük yaşlardan itibaren başladığını anlatan Özcan Deniz, kendisiyle ilgili önemli bilgiler verdi.

Kariyerine müzik ile başlayan daha sonra oyunculuğa adım atan ve ardından da yönetmen olarak çeşitli yapımları ortaya çıkartan Özcan Deniz, çok yönlü bir isim olmayı da yıllar içinde başarılı şekilde sürdürebildi. 1972 yılında Ankara’da dünyaya gelen Özcan Deniz, 1995 yılından itibaren oyunculuk konusunda da adımlar attı. Çeşitli sinema filmlerinde yer alan Özcan Deniz, Asmalı Konak dizisiyle de akıllara dizi oyuncusu olarak yazıldı.

Haziran Gecesi, Karagül, Kaderimin Yazıldığı Gün ve İstanbullu Gelin dizileri de süreç içinde Özcan Deniz’in yer aldığı unutulmaz diziler olarak kariyerine işlendi. En son geçen yıl Seni Çok Bekledim isimli dizinin başrolünde yer alan Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu ile birlikte yer almış ama üzerine titrediği projesi sadece 13 bölüm devam edebilmişti.

Özcan Deniz, bir döneme damgasını vuran Asmalı Konak dizisiyle ilgili anısını yıllar sonra anlattı! 7

Küçüklüğünde sinemaya olan tutkusundan bahseden Özcan Deniz, “Perdeyle interaktif, seyircinin kavga etmesi, tepki vermesi, ağlaması, o duygular. Çocukluğumdan kalan etki bu. 10 yaşımdan itibaren benim bütün hayalim sinema ile uğraşmaktı. Sinemanın içine girebilmekti ama ne yolunu biliyorum ne de bulunduğum Aydın’da beni oraya pas edecek bir sistem var” diye konuştu.

11 yaşında şarkıcılıktan profesyonel anlamda para kazanmaya başladığını anlatan Özcan Deniz, bunun kendisine iyi geldiğini ve Aydın’da bir tiyatro grubuna da katılarak hem şarkıcılık hem de oyunculuk yolculuğunun birlikte devam ettiğinden bahsetti.

Oyuncu, “Bu benim kaderimmiş, bütün hayatım boyunca ikisi yan yana yürür oldu. Bunu engelleyemedim” dedi.

Ergenlik döneminde Almanya’nın Münih kentinde konser veren Özcan Deniz, ne kadar büyük bir şey yaptığını sonradan fark ettiğini belirtti. O dönemde popüler birisi haline geldiğini sokaktaki tepkilerden anladığını belirten Özcan Deniz, “O gün anladık işin ne olduğunu” diye konuştu.

2002 yılında yayınlanan Asmalı Konak dizisinde Seymen Karadağ karakteri ile büyük popülerlik elde eden ve dizinin setine düzenlenen turlarla da ne kadar geniş bir izleyici kitlesini etkilediğini fark eden Özcan Deniz, o dönem ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Turistik gezi olmaya başladı. Turizm ajansları Kapadokya’ya tur düzenlemeye başladı. Bir anım vardır, uçağa bindim İstanbul’a geliyorum tam Asmalı Konak’ın yayınlanacağı gece. Uçak indi, ‘sizi Asmalı Konak’a yetiştirdim’ dedi. Uçakta alkış koptu. Böyle enteresan şeyler yaşadım.”