Ana sayfa Sosyal Medya Seni Kalbime Sakladım’ın setinden yepyeni kareler geldi! Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ekranları yakacak!

Seni Kalbime Sakladım’ın setinden yepyeni kareler geldi! Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ekranları yakacak!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –TRT 1’de yayınlanacak Seni Kalbime Sakladım, hem Sevda Erginci hem de Ekin Mert Daymaz hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Zengin bir kız ile fakir bir erkeğin naif aşkını anlatacak olan dizinin yayın tarihi belli oldu. Seni Kalbime Sakladım’ın ilk bölümü 30 Haziran Perşembe günü saat 20:00’de TRT 1 ekranında olacak.

Sevda Erginci bu kez dram içerikli diziden romantik komediye geçiyor. En son, başrolünde yer aldığı El Kızı dizisiyle ekranlara gelen oyuncu romantik komediyle ekranlara geri dönüyor.

Çilek Kokusu dizisindeki ‘Volkan’ karakteri ile iyi bir çıkış yapan Ekin Mert Daymaz da, geçen sezon Savaşçı isimli dizinin beşinci sezonunda da yer almış ama bu sezon bir televizyon dizisi tercihi yapmamıştı.

Seni Kalbime Sakladım'ın setinden yepyeni kareler geldi! Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ekranları yakacak! 9

En son BeinConnect’te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar ile ekrana gelen Ekin Mert Daymaz’ın Sevda Erginci ile yakalayacağı uyum da hayranları tarafından merak ediliyor. Dizinin setinden gelen yepyeni fotoğraflar ikilinin iddialı geldiğini gösteriyor. Çift, adından söz ettireceğe benziyor.

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği Seni Kalbime Sakladım’ın senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya kaleme alıyor. Seni Kalbime Sakladım dizisi, aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli ‘Zeynep’ ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı ‘Civan Mert’in aşkını ekrana taşıyacak.

Seni Kalbime Sakladım'ın setinden yepyeni kareler geldi! Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ekranları yakacak! 10

Dizinin oyuncu kadrosunda Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın yanı sıra Osman Alkaş, Gülseren Gürtunca, Evren Duyal, Mehtap Bayri, Elçin Afacan, Gökçe Akyıldız, Ali Öner, Berke Üsdiken, Ferhat Baynal, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal, Emre Taşkıran, Evren Duyal, İlayda Yıldırım, Tarık Ündüz, Denizhan Kınacıgil, Özge Akdeniz, Ramiz Mullamusa ve Ayberk Aladar gibi isimler yer alıyor.

Seni Kalbime Sakladım'ın setinden yepyeni kareler geldi! Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ekranları yakacak! 11