Ana sayfa Sosyal Medya Seninleyiz Uraz Kaygılaroğlu! Sosyal medya çalkalanıyor!

Seninleyiz Uraz Kaygılaroğlu! Sosyal medya çalkalanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, başarılı performansı ile dikkat çeken isimlerden…

Oyuncu, Aynen Aynen isimli mini dizide de Nilperi Şahinkaya ile birlikte Blu TV platformunda yer alıyor. Kaygılaroğlu, özel hayatında ise 2019 yılında sıkıntılar yaşamış, 2014 yılında evlendiği Melis İşiten ile Temmuz ayında boşanmıştı.Çiftin boşanmasının sebebi ise görüş ayrılıkları olarak yansımıştı.

Seninleyiz Uraz Kaygılaroğlu! Sosyal medya çalkalanıyor! 15

Çiftin bir de kızları bulunuyor. Ada ile yakından ilgilenen Kaygılaroğlu, sosyal medyada bu konuda çok övülen isimlerden. Kaygılaroğlu için hayranları “Sen gerçekten mükemmel bir babasın” şeklinde özetlenebilir.

Twitter’da “Seninleyiz Uraz Kaygılaroğlu” mesajı altında binlerce tweet paylaşıldı. Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşen Uraz Kaygılaroğlu’nun kızı Ada ile fotoğrafları ve videoları da hayranları tarafından paylaşıldı. 17 binden fazla mesaj paylaşılması dikkat çekiciydi.

Sefirin Kızı dizisindeki performansıyla da övülen oyuncu için takipçileri, “Bence gayet abartılması gereken oyunculardan” diye yazdı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Seninleyiz Uraz Kaygılaroğlu! Sosyal medya çalkalanıyor! 16 Seninleyiz Uraz Kaygılaroğlu! Sosyal medya çalkalanıyor! 17 Seninleyiz Uraz Kaygılaroğlu! Sosyal medya çalkalanıyor! 18 Seninleyiz Uraz Kaygılaroğlu! Sosyal medya çalkalanıyor! 19 Seninleyiz Uraz Kaygılaroğlu! Sosyal medya çalkalanıyor! 20 Seninleyiz Uraz Kaygılaroğlu! Sosyal medya çalkalanıyor! 21 Seninleyiz Uraz Kaygılaroğlu! Sosyal medya çalkalanıyor! 22 Seninleyiz Uraz Kaygılaroğlu! Sosyal medya çalkalanıyor! 23