Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle ilgili ilk mesajını verdi!

Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle ilgili ilk mesajını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – NGM Media tarafından hazırlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde kadın başrol olarak Seray Kaya’yı izleyeceksiniz. Bu sezon Mahkum isimli dizide Cemre karakterini canlandıran oyuncu, 17. bölümde hikayeden ayrılmıştı. Cemre’nin dizideki varlığı hikaye sonucu bitti ama izleyiciler bu durumu kabullenmedi. Cemre’nin dizide daha yer alması gerektiğini düşünen Mahkum hayranları buruk.

Ancak Seray Kaya yeni dizisi için bir süredir hazırlıklara başlamış durumda. Bir Küçük Günışığı isimli yapımla atv ekranında yer alacak olan Seray Kaya, izleyicileri yine etkilemeyi hedefliyor.

Bir Küçük Günışığı dizisi için Seray Kaya ile resmen anlaşma yapıldığı duyuruldu. Oyuncu da ilk mesajını dizinin senaryosunu elinde tutarak verdi. Seray Kaya şimdiden Elif karakteri için çalışmalarına başladı ve yakında da izleyicilerle buluşacak olmanın heyecanı içinde.

Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle ilgili ilk mesajını verdi! 7

Eylül ayında başlayacak olan kış sezonunda atv ekranında büyük bir çıkış yapması beklenen Bir Küçük Günışığı, bir dram hikayesini izleyicilerin karşısına getirecek.

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Emre Kabakuşak oturuyor. Sıcacık anlatımı ve kalplere dokunan hikayesi ile “Bir Küçük Gün Işığı” yeni sezonda atv’de olacak ve hayranları da heyecanla Seray Kaya’dan gelecek haberleri bekliyor.

Dizinin sloganı da hikaye konusunda ilk mesajı veriyor:

“Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…”