Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya coştu iyice! Şirin’in o kıvırcık saçlarını insanın yolası geliyor!

Seray Kaya coştu iyice! Şirin’in o kıvırcık saçlarını insanın yolası geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kadın dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle 1 Ekim Salı akşamı 3.sezonun ilk bölümüyle, yani 65.bölümle buluştu.

Dizide birçok olay yaşandı. Baştan sona kadar izleyici ekran başını bir an olsun terk edemedi. Başrol oyuncusu Bennu Yıldırımlar’ın canlandırdığı Hatice karakterinin vedası üzdü, Şirin ise iyice kendinden nefret ettirdi.

Seray Kaya’nın muhteşem performansıyla Şirin, Kadın dizisinin 3. sezonuna damga vuracağının işaretlerini verdi.

Yaz ayları boyunca Seray Kaya ne kadar naif,sevecen ve enerji dolu birisi olduğunu paylaşımlarıyla sergilemişti.

Seray Kaya coştu iyice! Şirin'in o kıvırcık saçlarını insanın yolası geliyor! 8

Ancak yeniden Şirin karakterine bürününce ekran başındaki izleyiciler o kıvırcık saçlarını yolmak istedi.

Kazayı haber aldıktan sonra Bahar’ın durumunu öğrendiğinde “Bana ne Bahar’dan gebersin” sözü ile yine kendinden gıcık ettirdi.

Hastanede Arif’in üzerine saldırması ve onu yerlere sürüklemesi, suçlaması, hırçın halleriyle Şirin yine etkili bir performans ile dönüş yaptı.

Seray Kaya, öyle başarılı bir oyunculuk sergiledi ki, dizinin birçok noktasında izleyici Şirin’in o kıvırcık saçlarını yolmak istedi…

Nisan ve Doruk’a tavırları ve merhametsizliği ile deli eden Şirin, can çekişen annesini göremediği için görevli hemşireye yapmadığını bırakmayan o tavırlarıyla bir kez daha kendinden nefret ettirdi.

Bazı duygusal çıkışları da vardı ki, Şirin’e karşı duygular karman çorman oldu.Annesi Hatice’ye karşı büyük sevgisi, babası Enver’e bir şey olacak diye yaşadığı korku dolu anlar. Onların iyi olması için içinden gelen sevgi patlaması Şirin’in de bir kalbi olduğunu anlatmaya yetiyordu.

Seray Kaya’nın asıl performansı bundan sonra ortaya çıkacak. 66.bölüm fragmanında önemli bir detay vardı.

Seray Kaya coştu iyice! Şirin'in o kıvırcık saçlarını insanın yolası geliyor! 9

Biricik annesini suçladığı Arif yüzünden kaybeden Şirin, ablası Bahar tarafından teselli ediliyor. Bakalım Şirin yeni bölümlerde ne büyük fenalıklar yapacak.

Seray Kaya’ya da harika performansıyla ayakta alkışlanmayı hak ediyor.