Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Gökçe Eyüboğlu tir tir titretti! O haliyle yürekleri sızlattı

Kadın dizisinde Gökçe Eyüboğlu tir tir titretti! O haliyle yürekleri sızlattı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kadın dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle 1 Ekim Salı akşamı 3.sezonun ilk bölümüyle, yani 65.bölümle buluştu.

Yeni sezonuna bomba gibi bir başlangıç yapan dizide Hatice karakterinin ölmesi ile başrol oyuncusu Bennu Yıldırımlar ayrıldı.

Dizinin bu bölümünden geriye akıllarda kalan birçok sahne vardı.

Babasının yanından kaçarak bir kamyonetin kasasında saklanan Arda’nın başına gelenler yürekleri sızlattı.En çok da harika bir oyunculuk sergileyen, anneliğin nasıl bir şey olduğunu ekrandaki izleyicilerin hissetmesini sağlayan Gökçe Eyüboğlu alkışı aldı.

Kadın dizisinde Gökçe Eyüboğlu tir tir titretti! O haliyle yürekleri sızlattı 7

Ceyda karakterinin sergilediği panik anları, ne yapacağını bilememe hali, sağa sola savrulmaları, panik atakları ve içinin yandığını, yüreğinin alev yeri gibi olduğunu gösteren duruşuyla Gökçe Eyüboğlu, çocuğu kaybolmuş bir annenin hislerini harika bir şekilde ekrandaki izleyicilere yansıttı.

Gökçe Eyüboğlu, daha önce de başarılı performansları ile Kadın dizisinin öne çıkan isimlerindendi. Ama dün akşam bambaşkaydı.

Arda’yı görene kadar yüreğindeki acının dinmediğini gösterdi. Arda’yı bulduktan sonra sergilediği mutluluk halleri, sarılmaları, mimikleri, yüzünün her hali alkışlanacak bir performanstı.