Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya’nın baba acısının iç parçalayan bir hikayesi var!

Seray Kaya’nın baba acısının iç parçalayan bir hikayesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seray Kaya, Kadın dizisinde Şirin karakteriyle izleyicileri deli etmeye, kariyerinde de basamakları bir bir çıkmaya devam ediyor.

Başarılı oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan, alkış alan Seray Kaya, instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla ise geçmiş ile ilgili detaylar verdi.

Babasının doğum günü kutlamayı sevmemesinin sebebini yıllar sonra öğrenen Seray Kaya, 1993 yılında yaşanılan bir yangın olayıyla ilgili detay verdi. Ağabeyinin yaş gününde kendisinin içinde bulunan evde çıkan yangın ve babasının çocuklarını kaybetme korkusu nu yıllar sonra öğrenen Seray Kaya, bu durumu takipçileri ile paylaştı.

Kaya’nın bu mesajı hayranlarını da bir hayli duygulandırdı.

İşte o paylaşım:

Bazı süper kahramanların pelerini yoktur.
Onlara baba denir… ?
Babam doğum günlerini sevmezdi. Ona ancak böyle küçük sürprizler yapar ve pastasından zorla yedirirdik. Sadece sevmediğini sanırdım. Neden sevmediğini hiçbir zaman söylemezdi. Babamı kaybettiğimde aile albümümüzde onunla olan tüm anılarımı toparlarken farkettimki, çocukluk dönemimde babamla doğum günü kutlamalarıma ait hiçbir anım yok. Anneme; ‘’ Neden babamla o günlerime ait anım yok?’’ diye sorduğumda öğrendimki; 1993 senesinde abimim yaş gününde yaşadığımız evde bizler içerisindeyken yangın çıkmış ve herşeyimizi kaybetmekle beraber babam bizleri kaybetme korkusunu büyük bir acıyla yaşamış. O günden sonrada doğum günlerine katılmamış.
Babam… Sensiz ilk ve son doğum günü kutlamam.
Ve ben sensiz olacak ilk’lere alışmanın zorluğu içerisindeyim.
Zamanla alışacaksın dediler. Hayır! Zaman alıştırmıyor, zaman daha da zor bir hal alıyor.
Seni çok özlüyorum ve çok seviyorum.
İyi ki doğdun babam… ?
09.05.1962 – 03.02.2019

Seray Kaya'nın baba acısının iç parçalayan bir hikayesi var! 7