Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya’nın kalbindeki büyük sevgi bu sözlerinde gizli!

Seray Kaya’nın kalbindeki büyük sevgi bu sözlerinde gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seray Kaya, Kadın dizisindeki Şirin karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı. Şirin gibi kötü bir karakteri muhteşem başarıyla canlandıran Seray Kaya, Şirin’in tam zıttı bir kalbe sahip.

Dizide kötülükler yapan Şirin’in yanında Seray Kaya’nın kalbi geniş ve sevgiyle dolu…

Ünlü oyuncunun bu yönünü paylaşımlarında görebilirsiniz. Hayvan sevgisini öne çıkartan bir paylaşıma imzasını atan oyuncu, çok önemli mesajlar verdi.

Encan Derneği’nin yaşam alanını ziyaret eden Seray Kaya, burada gördüklerini, yaşadıklarını paylaştı.

Seray Kaya'nın kalbindeki büyük sevgi bu sözlerinde gizli! 8

Takipçilerini de bilgilendiren oyuncu, uzun bir mesaj da yazarak bilgiler verdi.

Gördüklerinden büyük gurur duyduğunu anlatan ünlü oyuncu, şu paylaşımı yaptı:

Lütfen vaktinizi ayırıp okuyunuz. ????????

Ben bugün, kalbi güzel canım arkadaşım @selen_karabulut ‘un sayesinde tanıdığım @encandernegi ‘nin felçli ve tedavisi mümkün olmayan dostlarımıza sağladıkları yaşam alanını ziyaret ettim. Bu fotoğrafta da gördüğünüz iki dostumuzun isimleri Papatya ve Ekim.

Papatya’nın hikayesini dinlediğimde içimde koca bir çığlık sıkışıp kaldı. Sonra insanoğluna öyle kızdım ki… Tek tek bütün alanlara girerek dostlarımızın yaşam şartlarına şahit oldum.

Karşılaştığım manzarada kolu – bacağı olmayan, olsa da felçli olduğu için yürüyemeyen, yürüyebilse bile göremeyen ve hatta bütün bunlara sahip olsa da tedavisi mümkün olmadığından ölümü bekleyen o güzel canlarla tanıştım. Benim için en güzel kısmı, Papatya ve Ekim’in koruyucu ailesi oldum. Eğer siz de isterseniz bu canlara her şekilde destek olabilirsiniz.

En güzel yönü ‘Ben sahiplenmek istiyorum ama bakacak yerim yok, ailem istemiyor, işlerim yoğun, sık seyahat ediyorum, bakmayı beceremem’ gibi düşünceleri olan herkes bu dostlarımızın “koruyucu ailesi” olarak onları sahiplenebilir, bakımlarını üstlenip, istediği zaman görebilir, onlarla vakit geçirebilir. Artık aileler çocukları ağlıyor diye hayvan almaktansa onlara koruyucu aile olarak bir dost hediye edebilirler. Lütfen satın almayın! Lütfen sırf keyfiniz istiyor diye sahiplenmeyin! Lütfen onları öldürmeyin!

Bana acımı unutturup bir de kendimi oldukça şımarık hissettiren bu yere tüm gönlümle kefilim. O kadar gurur duydum, böyle güzel insanların hala hayatta olmalarına o kadar mutlu oldum ki, size sonsuz teşekkür ederim. @encanderneği ????☘️

Seray Kaya'nın kalbindeki büyük sevgi bu sözlerinde gizli! 9