Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya etkisi bu olsa gerek! Elçin Sangu gerçeği gördü!

Serenay Sarıkaya etkisi bu olsa gerek! Elçin Sangu gerçeği gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz –  Geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde Zeynep karakteri ile yer alan Elçin Sangu, hayranlarının beklediği güçlü kadın rolüyle değil de zayıf bir karakterle ekrana dönünce Kiralık Aşk’tan sonra beklentileri de karşılayamamıştı.

Zeynep karakteri Elçin Sangu gibi bir isme çok da iyi oturmadı. Sangu’nun bu deneyimden elde ettiği sonuç ise Serenay Sarıkaya’nın Medcezir’den sonraki stratejisini anımsatıyor.

Medcezir’deki Mira’nın müthiş popülerliğinden sonra Fi dizisinde Duru olarak iz bırakan Serenay Sarıkaya, yine de ekranda değilde dijital olmayı tercih etmişti.

Yurt dışına açılma deneyimi yapan Sarıkaya, Amerika’da yaptığı görüşmelerde farklı projelerle kendisini geliştirmesi tavsiyesi alınca ardından Alice Müzikali fırsatını kaçırmamıştı.

Serenay Sarıkaya etkisi bu olsa gerek! Elçin Sangu gerçeği gördü! 8

Şimdilerde ekranda değil ama sahnede deneyimlerini artıran Sarıkaya’nın yolundan bu sefer de Elçin Sangu gidecek mi merakla bekleniyor.

Kiralık Aşk’taki Defne olarak ekrana damga vuran Elçin Sangu, Çarpışma dizisindeki Zeynep olarak ise eleştirilerin hedefi olmuştu.

Ünlü oyuncuya bir müzikal teklifi var…

Serenay Sarıkaya gibi dizilere ara verme ihtimali doğan Sangu’nun ne yapacağı merak edilmekte…

Most Production imzalı “İzmir’in Kızları” adlı müzikal ile imza aşamasında olduğu ortaya çıkan Elçin Sangu, eğer kabul ederse çok doğru bir karar verirmiş olacak.

Serenay Sarıkaya etkisi bu olsa gerek! Elçin Sangu gerçeği gördü! 9

Ünlü oyuncu ekranda sıradan rollerdense daha özel ve iz bırakacak rollerin gelmesini beklemeli. Bu süreçte de sahnede oyunculuğunu,deneyimini, tecrübesini artıracak işlerle yer alması iyi bir fikir olarak gözüküyor.

Serenay Sarıkaya’nın yurt dışı deneyiminden sonra Alice Müzikali ile geldiği nokta, Elçin Sangu için de bir çıkış noktası olarak kullanılabilir.

Müzikalin Aralık ayında sahnelenmesi bekleniyor.

Sesinin güzelliği ve opera bölümü mezunu olması Elçin Sangu’nun tercih edilmesinin sebepleri arasında.

Sezen Aksu şarkılarından yola çıkarak hazırlanan müzikali kabul eder ise Elçin Sangu için iyi bir sıçrama olacaktır.