Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya kendini özletti! Burcu Özberk keyiflendirdi! Öykü Karayel sempati saçtı!

Serenay Sarıkaya kendini özletti! Burcu Özberk keyiflendirdi! Öykü Karayel sempati saçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla takipçilerine farklı yönlerini gösteriyor. Serenay Sarıkaya, güzelliği ile göz doldururken, Burcu Özberk ve Öykü Karayel sempatiklikleri ile ilgi gördü.

Uzun süredir ekranda yer almayan Serenay Sarıkaya’nın hayranları, onu çok özlediklerini ve artık ekrana dönüş yapması gerektiğini belirten yorumlar yapıyor. Oyuncu, hesabından güzelliğini sergilediği pozuyla binlerce beğeni topladı. Takipçileri ise “Özledik seni lütfen artık bir projede oyna” diyerek mesaj yolladı. Ekranda en son Medcezir dizisinde yer alan oyuncu, dijital platformda yayınlanan Fi dizisinden bu yana 3 yıldır setlerde bulunmadı…

blank

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Çocukluk isimli dizide Ayşegül karakterine hayat veren Burcu Özberk, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla takipçilerini keyiflendiriyor.

Dizinin 11. bölümüyle birlikte haftaya final yapacak olmasıyla şanssızlık yaşayan oyuncu, sezonun kalanında yeni proje tekliflerini değerlendirecek. Oyuncu, instagram hesabından ise güne güzel başladığını şöyle anlattı: “Güne şöyle başlamıştık..”

blank

Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizide Meryem karakterine hayat veren oyuncu, güçlü performansıyla göz doldurmuştu.

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda yılbaşı için hazırlıklara başladıklarını ifade etti.

Köpeği Toma ile hoş bir poz veren oyuncu, mesajında şöyle yazdı: “Toma bir rahat durmadın iki foto basıcaz. Anca bu #yılbaşıtemalıpost”

blank