Ana sayfa Dizi Haberleri Serhat Kılıç yine aynı şeyi yaptı, Tetikçinin Oğlu dizisini tercih etmesinin bir nedeni var!

Serhat Kılıç yine aynı şeyi yaptı, Tetikçinin Oğlu dizisini tercih etmesinin bir nedeni var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serhat Kılıç, Tetikçinin Oğlu isimli Fox TV dizisiyle yeniden setlere dönüş yaptı. Dizinin hikayesinde Esat isimli karakteri canlandıran oyuncu, hikayede ilk 2 bölüm geride kalmasına rağmen çok az sahnede rol aldı. Ancak oyuncunun göründüğü anlarda, hikayenin kilit noktasındaki bir karakter olduğu ve çok özel bir rolü üstlendiği hemen anlaşıldı.

Esat karakteri sevgisiz büyümüş bir adam. Kendi babasını öldürmeye çekinmeyen ve güç için, ailenin başına geçmek amacıyla da kardeşlerinin hapse girmesine yol açan birisi. Yani onun yapamayacağı hiçbir şey yok.

İşte bu tür roller Serhat Kılıç’ın göz ardı edemediği, mutlaka kamera karşısına geçme azmi veren roller oluyor. Çünkü oyuncuya göre, sevgisiz büyümüş insanların ne yapacağı belli olmaz.

İşte bu bakış açısı ile Serhat Kılıç’ı yıllardır ekranda çok farklı karakterlerde izliyoruz. Örneğin, Söz isimli asker dizisinde Çolak isimli teröristi canlandıran oyuncu, yine sevgisiz büyümüş bir adamın neler yapabileceğini ortaya koymuştu.

Serhat Kılıç yine aynı şeyi yaptı, Tetikçinin Oğlu dizisini tercih etmesinin bir nedeni var! 7

Seksenler isimli sevilen dizide Ergun karakteri ile de hafızalarımızda yer alan Serhat Kılıç, Maraşlı dizisinde ise Necati karakteri ile yine herkesi şaşkına çeviren bir rolün sahibiydi.

Şimdi ise Tetikçinin Oğlu dizisindeki Esat karakteri ile yine bilinmez bir adam kimliği ile ekranda yer alıyor. Oyuncu, yaptığı açıklamada şöyle diyor:

“Esat çok sevgisiz büyümüş bir adam. Beni de en çok çeken galiba oynadığım karakterlerde bu oluyor. Çünkü sevgisiz büyümüş karakterin gerçekten ne zaman, ne yapacağını asla kestiremiyorsun. Sanıyorum dizimizde de uzun bir süre bunun neye mal olduğunu Esat üzerinden izleyeceğiz. Ne abi tarafından, ne küçük kardeşi, özellikle babası tarafından asla sevilmemiş, asla onaylanmamış, hiçbir şeye layık görülmemiş, sanki yokmuş gibi muamele edilmiş bir adam.”

Dizinin hikayesinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen ve Sezin Akbaşoğulları ile birlikte Serhat Kılıç da tecrübeli isimler arasında yer alıyor. Bu dört ismin dizinin hikayesinde güçlü karakterler ile temsil edilmeleri, izleyicileri ekrana çekmesi beklenen bir durum.