Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu hayranları çok uğraştı ama Yeni Hayat dizisinin reytingleri iyi değil!

Serkan Çayoğlu hayranları çok uğraştı ama Yeni Hayat dizisinin reytingleri iyi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, kariyerinde yeni bir yolculuğa çıktı… Kanal D ekranında 3 Eylül Perşembe akşamı başlayan Yeni Hayat dizisinde Adem karakterine hayat veren oyuncu, eski bordo bereli asker ve hikayede de bodyguardlık yapıyor…

Melisa Aslı Pamuk ile başrolü paylaşan Serkan Çayoğlu’nun ekrana dönüşü hayranlarını çok memnun etti. Yeni Hayat dizisinin ilk bölümü de sosyal medya ortamında beğenildi. Serkan Çayoğlu hayranları Mart ayından bu yana dizinin reklamını yapıyor ve oyuncuya yönelik birçok övgü dolu mesaj paylaşarak gündemde kalmasını sağlıyor. Ancak reytingler noktasında dizinin kötü bir başlangıç yaptığı gerçeği de ortada duruyor.

Dizinin ekrana başlangıcı ise beklentilerin altında gerçekleşti… Totalde 2,99 reyting alabilen dizi, AB’de 3,60 ve ABC1’de 2,95 reytingle kötü denilebilecek bir sonuç aldı. Yani ünlü oyuncunun büyük beklentilerle ekrana gelen, pandemi nedeniyle ertelenen ve bu kadar çok tanıtıma rağmen aldığı reytingler ilk bölüm için kötü denilebilecek bir noktada….

Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dizilerinin olmadığı bir dönemde Yeni Hayat’ın çok daha iyi sonuçlar alması bekleniyor.

Serkan Çayoğlu ise instagram hesabından hayranlarına şu mesajı verdi: “Yeni yolculuk yeni hayat…” Bakalım ünlü oyuncunun yeni başlangıcı kariyerinde bir çıkışı getirebilecek mi?