Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu hayranları heyecanla o günü bekliyor!

Serkan Çayoğlu hayranları heyecanla o günü bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, koronavirüs pandemisinin Türkiye’de görüldüğü günlerde sete çıkmış ve yeni işi için çalışmalara başlamıştı. 2020 yılının flaş dizilerinden birisi olarak öne çıkan Yeni Hayat’ın ilk 2 bölüm çekimleri de tamamlandı.

Ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle sette çalışmalar durduruldu. Kanal D aldığı karar ile de dizinin yayınını ertelendi. Yeni Hayat dizisinin ekibi ise bu dönemde tüm hazırlıklarını bitirdi ve dizinin çekimlerinin yeniden başlamasını için gün sayıyor.

Serkan Çayoğlu hayranları da heyecanla bir bodyguard hikayesi olan Yeni Hayat’ın ekrana gelmesini bekliyor. Melisa Aslı Pamuk ile Serkan Çayoğlu ikilisinin uyumu da büyük beğeni toplamıştı.

Çayoğlu, koroanvirüs günlerinde dinleniyor ve yeni rolü için hazırlık yapıyor. Oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda, mutlu olduğunu da fotoğrafı ile anlattı.

Binlerce beğeni gelen paylaşıma yorum yapan takipçiler, Yeni Hayat dizisinin ne zaman başlayacağını sordu. Takvime göre Temmuz ayında dizinin çekimlerine devam edilecek ve Ağustos-Eylül aylarında da ekrana gelecek.

Serkan Çayoğlu hayranları heyecanla o günü bekliyor! 7