Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ile nişan töreni öyle bir güne denk geldi ki! Özge Gürel duygusal anlar yaşadı!..

Serkan Çayoğlu ile nişan töreni öyle bir güne denk geldi ki! Özge Gürel duygusal anlar yaşadı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel çifti geçtiğimiz gün nişanlandı! 2014 yılında yayınlanan Kiraz Mevsimi adlı dizide tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti 7 yıllık ilişkilerini resmiyete taşımak için ilk adımı attı.

Ünlü oyuncu Özge Gürel için, aynı zamanda babasız geçen ilk Babalar Günü’ne denk gelen nişan töreni duygusal anlara da sahne oldu. Babası Ercüment Gürel’i geçtiğimiz Ekim ayında kaybeden oyuncu aile arasında gerçekleşen nişan törenine ait fotoğrafları duygusal bir yazıyla birlikte paylaştı.

Serkan Çayoğlu ile nişan töreni öyle bir güne denk geldi ki! Özge Gürel duygusal anlar yaşadı!.. 10

Ünlü oyuncu en mutlu anlarından birisine ait fotoğraf karelerini babasına ithaf etti ve altına şu duygusal ifadeleri yazdı;  Ben bu yıl babalar gününde eve koşup babama sarılamadım ama bu şahane insanlarla, sevgilim ve benim yeni maceramızı kutladık ve babama hediye ettik. Bu ev, bu bank benim çocukluğum…

Serkan Çayoğlu ile nişan töreni öyle bir güne denk geldi ki! Özge Gürel duygusal anlar yaşadı!.. 11

Babacığımın en sevdiği yer, ona haberi tam burda verdik. Daha bir yıl bile olmadı… Nasıl emindim hep burada olacağından gözündeki ışıkla. Hala çok zor yokluğun hakkında konuşmak… Çıkamıyor ağzımdan kelimeler, sanki öyle bir gün hiç yaşanmadı ama konuşursam gerçeğe dönüşecek. Hiç geçmeyecek bir acı bu. Acı öyle duruyor sen etrafında bir hayat kuruyorsun, büyüyorsun.

Serkan Çayoğlu ile nişan töreni öyle bir güne denk geldi ki! Özge Gürel duygusal anlar yaşadı!.. 12

Sen bunu biliyordun babacım o kadar çok kayıp yaşadın o kadar yoruldun ki, buna rağmen seni kırdıklarında bile devam ettin insanlara inanmaya. Sana benzeyen bu huyumdan şikayet ederdim arada. Ama iyi ki devam etmişim, etmişiz babacım.

Serkan Çayoğlu ile nişan töreni öyle bir güne denk geldi ki! Özge Gürel duygusal anlar yaşadı!.. 13

Hayatımdaki tüm güzellikleri, muhteşem insanları, aşkımı sana benzememe borçluyum, seninle büyümeme borçluyum. İyi ki babamsın. Senden bana, bize tertemiz bir vicdan ve çok özlem kaldı. Seni çok seviyorum. Biliyorum ki bir hayat daha var sarılacağımız.”