Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkan Çayoğlu o sözleri söyleyince, Özge Gürel’in koltukları kabardı!

Serkan Çayoğlu o sözleri söyleyince, Özge Gürel’in koltukları kabardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, Annem isimli filmle sinemaseverlerin karşısına çıktı. Sumru Yavrucuk ile başrolünde yer aldığı filmdeki başarılı oyunculuğu ile takdir alan Özge Gürel, bir hayli heyecanlı.

Filmin galasına sevgilisi Serkan Çayoğlu ile birlikte katılan Özge Gürel, zarafeti dikkat çekiciydi. Cesur kıyafetinden saçlarına ve makyajına kadar galanın göz dolduran ismi olan Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu’ndan da övgüleri aldı.

Kameralara konuşan Serkan Çayoğlu, filmde rol almamasına rağmen kendisinin de çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Çayoğlu’nun sevgilisi hakkındaki övgü dolu sözlerinde ise Özge Gürel’in adeta koltukları kabardı.

Serkan Çayoğlu o sözleri söyleyince, Özge Gürel'in koltukları kabardı! 7

İkilinin enerjisi, birbirlerine olan hislerini gösteren mimikler ve mutlu halleri de hayranlarını adeta mest etti.

Serkan Çayoğlu,”Sete bir kaç defa gittim. Orada izleme fırsatım oldu.O bile, küçük bir heyecan yarattı bende. Ben Özge’nin çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Tüm ekibin başarılı olduğunu düşünüyorum. O yüzden ben de filmi çok merak ediyorum” şeklinde konuştu.

İşte Uçankuş TV’de yayınlanan röportaj… Videodan ikilinin birbirlerine karşı hislerini yansıtan mimiklerine özellikle dikkat edebilirsiniz.

Annem filminin konusu:

Annem, bir anne kızın hikayesini konu ediyor. Nazlı, annesinden utanan ve bir an önce ondan kurtulmak isteyen genç bir kızdır. Nazılı’nın annesi ise, kızı için her şeyi yapmaya göze alan, imkansızlıkları mümkün kırmaya çalışan fedakar bir kadındır. Üniversiteyi kazanması ile doğup büyüdüğü köyden, kurtulmak istediği annesinden ayrılan Nazlı, geçen onca yılın ardından annesinin yanına geri dönmeye karar verir.