Ana sayfa Sosyal Medya Doğukan Güngör için Kızılcık Şerbeti dizisindeki Fatih karakteri piyango gibi oldu!

Doğukan Güngör için Kızılcık Şerbeti dizisindeki Fatih karakteri piyango gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğukan Güngör ismini birçok izleyici Zümrüdüanka isimli dizi ile tanıdı. Çok başarılı bir performans sergileyen oyuncu, bu projenin ardından daha da çok öne çıktı.

Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisinde Fatih karakteri ise genç oyuncu adına bir kariyer zıplaması yaşadığı rol olarak dikkatlerden kaçmıyor.

Geçen sezon Sıla Türkoğlu ile birlikte dizide çok başarılı bir performans ortaya koyan Doğukan Güngör, dizi dünyasında yükselen genç isimlerden birisi haline geldi.

Sosyal medyada da çok güçlü bir destekçi kitlesi bulan oyuncu, dizinin ikinci sezonu ile birlikte yine ön planda bulunuyor. Oyuncuyu öne çıkartan en önemli neden ise Fatih karakterinin yaptıklarını izleyicilerin kızgınlıkla takip etmesi.

Kötü bir karakter olmaya doğru adım adım ilerleyen Fatih, bu süreçte Doğukan Güngör’ün isminin daha da yayılmasını, oyunculuk performansı ile daha çok konuşulmasına da vesile oldu.

Doğukan Güngör, izleyicilerin yoğun ilgisinden memnun. Oyuncu, Fatih karakterinin yaptıklarını da onaylamadığını özellikle belirtti.

Oyuncu diyor ki; “Karakter enteresan yerlere gidince yaratıcı bir şeyler bulunmuş. Oyuncu olarak malzemenin renkli olması hoşuma gidiyor. Ama Fatih’in yaptıklarına katılmıyorum.”

İzleyicilerden güzel tepkiler aldığını ve mutlu olduğunu da ifade eden Doğukan Göngör, “Hep şuna dikkat ediyorum hayatta, yaptığım işten keyif alıyor muyum? Evet keyif alıyorum. Seyircinin bizleri evlerine misafir etmesi çok güzel” diye konuştu.