Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin düğün tarihi ve muhteşem düğünün detayları belli oldu!

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin düğün tarihi ve muhteşem düğünün detayları belli oldu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –2014 yılında yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan ekranların ünlü çifti Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, 19 Haziran’da nişanlanmıştı.

7 yıllık mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıracak olan ünlü çiftin nişan fotoğrafları sosyal medyaya damga vurmuştu. Hayranları çiftin düğün tarihini merak etmeye başladı.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin düğün tarihi belli oldu. Ünlü çift 16 Temmuz’da dünya evine girecek. Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ çiftin yurt dışında gerçekleşecek düğününün detaylarını açıkladı.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin düğün tarihi ve muhteşem düğünün detayları belli oldu! 7

Verilen bilgiye göre, çiftin 16 Temmuz’da Almanya’da nikah kıyacağını belirtiliyor. Ayrıca nikahın ardından da 13 Ağustos’ta, İtalya’da bir düğün planladıkları ifade edilmekte. Çiftin romantik bir düğün için, Romeo ve Juliet’in ölümsüz aşkının izlerini taşıyan İtalya’nın Verona kentinde düğün yapacakları aktarılıyor.

Ayrıca çiftin, aylardır bu düğün için hazırlık yapıldığı ifade edilmekte. Nikah için Almanya’nın tercih edilmesinin nedeni ise Serkan Çayoğlu’nun ailesinin Almanya’da yaşıyor olması. Mutlu çift, hayatlarının bu en özel gününü daha da özel hale getirmek için İtalya’yı tercih etmiş.