Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisi yeni sezonun en iyi dizi çiftlerinden birisi oldu!

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisi yeni sezonun en iyi dizi çiftlerinden birisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Yabani dizisinde 5 bölüm geride kaldı. İzleyicilerin yoğun bir şekilde ilgi göstermesi ile birlikte Yabani dizisinin yeni yapımlar arasından sıyrıldığını ve reytingleri ile çok dikkat çektiğini belirtelim.

Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Üç Kız Kardeş gibi salı akşamlarının geçen sezon en çok izlenen dizilerinin karşısında Yabani projesi, adeta ışık gibi parlıyor. Geçen sezondan başarıyla çıkan 3 dizinin karşısında Yabani dizisinin yeni olmasına rağmen 6’lı oranlarda reytingler elde edebilmesi yeni bir başarı hikayesi olarak öne çıkıyor.

Dizinin hikayesinde Rüya ve Yaman karakterlerini canlandıran Simay Barlas ile Halit Özgür Sarı ikilisine olan ilgi de sosyal medya platformlarında giderek artıyor. Yeni sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak öne çıkmaya başlayan bu iki genç isim, Fox TV’nin de uzun bir süredir aradığı güçlü reytingleri sağlayabilen bir dizi projesi ile önemli bir başarı yakaladı.

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisi yeni sezonun en iyi dizi çiftlerinden birisi oldu! 8

Yabani dizisi için sosyal medya üzerinden sürekli paylaşımlar yaparak hayranlarının heyecanını diri tutmayı başaran Halit Özgür Sarı, çok iyi bölümler çıkardıklarını söylemekten çekinmiyor.

Oyuncu, “5 çok çok iyi bölüm, 6’da kafayı yiyeceksiniz, 7’de kalbinizi paramparça ediyoruz. Durmuyor ve bitmiyor Yabani” mesajıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisi yeni sezonun en iyi dizi çiftlerinden birisi oldu! 9

Rüya ve Yaman’ın sahnelerini büyük heyecanla bekleyen dizi hayranları, Simay Barlas ile Halit Özgür Sarı ikilisinin birbirine çok yakıştığını da düşünüyor.

Yabani dizisinin önümüzdeki haftalarda da yine reytinglerde 6’lı seviyelerde kalması, sadık izleyici kitlesini oluşturduğunu anlamına gelecektir.