Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu’nun fotoğraf karesi yeni dizinin işareti!

Serkan Çayoğlu’nun fotoğraf karesi yeni dizinin işareti!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Es Film son 4 yıl içinde ortaya koyduğu projelerle iyi bir çıkış yapan yapım şirketi oldu.

Filinta dizisiyle ilk kez izleyicinin karşısına çıkan Es Film, daha sonra Zeyrek ve Çeyrek isimli diziyle dikkat çekmişti. Osmanlı Subayı filminin ardından İsimsizler dizisi de bir Es Film yapımıydı. Payitaht Abdülhamid dizisiyle 3. sezonu bulan Es Film, ayrıca Aslan Ailem dizisinin de yapımcısıydı.

Es Film’in ortaklarından Yusuf Esenkal, sosyal medya hesabından Serkan Çayoğlu ile fotoğrafını paylaşınca ortalık şenlendi.

Halka isimli polisiye film hazırlığında olduğu bilinen Es Film’in başrol için Serkan Çayoğlu ile anlaştığı iddiaları bu fotoğraf karesi ile daha da güçlendi.

Serkan Çayoğlu'nun fotoğraf karesi yeni dizinin işareti! 7

Esenkal’ın sosyal medya hesabından ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ile çektiği fotoğrafı “çok soran oluyor” diyerek yaptığı bu paylaşım yakışıklı oyuncu ile anlaşıldığı olarak yorumlandı.

Birsen Altuntaş da Çayoğlu ile görüşmelerin devam ettiği bilgisini vermişti. Levent Cantek’in senaryosunu yazmakta olduğu iddialı polisiye dizi Halka, yeni sezona damga vuracak işlerden birisi olarak gözüküyor.

Çayoğlu hayranları da bu gelişmeden bir hayli mutlu olduklarını sosyal medya mesajlarıyla ortaya koymakta.

31 Mayıs 1987 Almanya doğumlu olan Çayoğlu, ilk olarak Kuzey Güney dizisinde yer almış ardından da ismini duyurduğu Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz karakterine hayat vermişti. Bu dizide başrolde yer aldığı Özge Gürel ile aşk yaşayan ve bugünlerde de evlilik hazırlıkları yaptığı iddia edilen Serkan Çayoğlu, Zeytin Tepesi, Hayatımın Aşkı dizilerinden sonra son olarak Börü dizisinde Kaya Ülgen karekteriyle bir özel harekat polisini canlandırmıştı.