Ana sayfa Dizi Haberleri Servet dizisi herkesi daha başlamadan şaşırttı!

Servet dizisi herkesi daha başlamadan şaşırttı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Show TV’nin yeni başlayacak iddialı dizisi Servet’in yayın tarihi belli oldu.

Yeni dönemin gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in başrollerini paylaştığı dizide; Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi güçlü isimler de yer alıyor.

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor.

Herkes kendi servetini arar bu dünyada!” sloganıyla yola çıkan Servet, iki aşığın paylaşılamayan dev bir servet için yapılan kavganın ortasında kalışını konu alıyor.

SERVET DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, BÖLÜMLER, SAHNELER İÇİN TIKLA…

İzleyenlerin cuma olarak düşündükleri yayın gününün perşembe olarak seçilmesi herkesi şaşırttı.

İzleyiciler bu konu için; “Cuma diye bekliyorduk!”, “Perşembe nereden çıktı şimdi!”, “Güzel olacak ama cumaya şartlamıştım kendimi!”, “Cuma olsa daha iyiydi!”, “Bir de perşembe olacakmış tutmaz hayatta!” gibi yorumlar yaptılar.

Dizinin başladığında ne gibi tepkiler alacağını, reytinglerinin ne durumda olacağını hep birlikte göreceğiz…

12 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00’de başlayacak dizi için şimdiden heyecan dorukta…

İşte 1. bölüm 2. fragman: