Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da Tekin’in başı baba sözü dinlemeyince belaya girdi!

Arka Sokaklar’da Tekin’in başı baba sözü dinlemeyince belaya girdi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın dün akşam ekranlara gelen 476. bölümü herkesi çok şaşırttı.

Başrollerini Şevket Çoruh, Zafer Ergin ve Özgür Ozan’ın paylaştığı dizide, Tekin’in başı yine belaya girdi.

Olaylar nasıl gelişti?

Tekin, yeni sevgilisinin evindeki partidedir. Burada sevgilisinin önceki erkek arakadaşı da bulunmaktadır. Bu kişi yanındaki diğer kişi ile birlikte gözüne kestirdikleri genç kızın alkollü olmasından faydalanmak isterler. Tekin bu durumu fark eder ve kızı uyarır, fakat kız, Tekin’in söylediklerine kulak asmaz.

Tekin duruma müdahale etmek istediği sırada ise, genç kıza musallat olan bu adamlar tarafından dayak yer. Sevgilisi ise, bu olayın büyümesine neden olarak gördüğü Tekin’e hem fırça atar, hem de evden kovar. Konaktan çıkan Tekin dışarıda gördüğü bu kızı alkollü olmasından dolayı eve bırakmak için arabasına alır. Kız ertesi gün ölü bulunur. Mobese kameralarında ise, Tekin’in arabasında görülür. Hüsnü, oğlunun karıştığı bu soruşturmadan dolayı tedirgindir; çünkü, baş şüpheli oğlu Tekin’dir!

Hal böyle olunca tedirgin olan izleyenler ise Tekin’e çok kızdı. Babasının sözünü dinlemeyip, o kadının evine giden Tekin bu beladan nasıl kurtulacak merak konusu oldu.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, SAHNELER, BÖLÜMLER İÇİN TIKLA

İzleyenler bu durum için; “Baba sözü dinlemezsen böyle olur!”, “Ah be Tekin!”, “Tekin her hafta başını belaya sokmasan olmuyor!”, “Başta düşünmesi gerekiyordu bunları!”, “Yazık olacak çocuğa!” gibi yorumlar yaptılar.

Neler olacağını, Tekin’in bu durumdan nasıl kurtulacağını hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte o sahneler: