Ana sayfa Dizi Fragmanları Set arkasında yaşananlar Senden Daha Güzel dizisi için güzel bir mesaj veriyor!

Set arkasında yaşananlar Senden Daha Güzel dizisi için güzel bir mesaj veriyor!

tarafından ker_def

Senden Daha Güzel dizisi 7 Haziran Salı akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında başlayacak. Yaz döneminin en başarılı yapımlarından birisi olması beklenen dizide Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisini başrolde izleyeceksiniz.

Yine eğlenceli ve yaz enerjisini izleyicilere yansıtacak bir dizi geliyor. Dizinin ne kadar hoş ve izleyicileri kendisine çekecek bir yapım olduğunu anlamak için kamera arkası görüntülerini izlemeniz yeterli. İyi ve birbiri ile uyumlu bir ekip, başrolde izleyicilerin dikkatini çekecek bir çift ile eğlenceli bir hikaye Senden Daha Güzel dizisinin başarılı olabileceğine işaret ediyor. İşte set arkasında yaşananlar:

Senden Daha Güzel’in ilk bölümünde neler yaşanacağının detayları da ortaya çıktı.

İşte 7 Haziran salı akşamı Fox TV’de saat 20.00’da başlayacak olan diziden ilk bölüm detayları:

Efsun Gaziantep’te bir köyde dermatolog olarak çalışmakta, babasıyla çiftlikte mutlu mesut yaşamaktadır. 21 yıl önce onları terk eden ve o zamandan beri görmediği annesi Pervin’den haber gelir. Ünlü bir estetik cerrah olan Pervin kızıyla son bir kez görüşmek istemektedir.

Set arkasında yaşananlar Senden Daha Güzel dizisi için güzel bir mesaj veriyor! 7

Pervin’in gönderdiği şoför Kaan’la İstanbul’a gelen Efsun, büyük bir sürprizle karşılaşır. Ne annesi ne de onu getiren şoför doğruyu söylemektedir.

Bir günlüğüne geldiği İstanbul, Efsun’un bütün hayatını geri dönülmez bir biçimde değiştirecektir.