Ana sayfa Dizi Fragmanları Gizli Saklı dizisinde en farklı yaz dizisi olmaya aday!

Gizli Saklı dizisinde en farklı yaz dizisi olmaya aday!

tarafından ker_def

Gizli Saklı dizisinin ilk bölümü 8 Haziran Çarşamba günü Fox TV ekranında yayınlanacak. Yaz döneminde yine çok değişik dizilerle izleyicileri kendisine çekmeye çalışan Fox TV, önce salı akşamları Senden Daha Güzel dizisiyle izleyicileri etkilemeye çalışacak, sonra da çarşamba akşamları Gizli Saklı dizisi reytinglerde iyi sonuçlar alma çabası içine girecek.

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi bir polisiye komedi olarak ortaya çıktı. Dizinin içinde aşk hikayesi de olması bekleniyor. Ancak aşktan daha çok hareketli ve aksiyonu bol bir dizi izleyeceksiniz. Eğlenceli sahnelerle de yaz enerjisinin diziye yansıtılması bekleniyor.

Gizli Saklı dizisinde en farklı yaz dizisi olmaya aday! 8

Fragmanları yayınlandığından bu yana izleyicilerin büyük bir merakla beklediği Gizli Saklı dizisinin ilk bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Naz’ın Polis Akademisini birincilikle bitirmesini kutlamak için annesi ve dayısı, mahallelinin de olduğu bir yemek organize eder. Bu yemek sırasında karşı kaldırımda yaşanan şüpheli bir olay Naz’ın dikkatinden kaçmaz ve hemen şüphelendiği şahsın peşine düşer.

Gizli Saklı dizisinde en farklı yaz dizisi olmaya aday! 9

Kısa bir takipten sonra şüpheliyi yakalar ama bir sorun vardır. Yakaladığı kişi organize şubenin sivil operasyonlarının vazgeçilmez ismi Komiser Pamir’den başkası değildir.

Bu şanssız karşılaşmanın ardından, kader onları büyük bir silah kaçakçısı olan Tarık Koşuoğlu’nun yakalanmasını hedefleyen gizli bir operasyonda tekrar bir araya getirir. Üstelik karı koca olarak. Naz ve Pamir artık Tarık Koşuoğlu’nun yeni komşuları Yaz ve Levent Güneş’tir.