Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den tatil pozlarına devam…

Demet Özdemir’den tatil pozlarına devam…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Demet Özdemir, son dönemin en popüler genç oyuncularından birisi olunca, sosyal medyada da haliyle çok takip ediliyor ve yaptığı paylaşımlar da konuşuluyor. Oyuncu, son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekrana gelmişti.

Diziye İbrahim Çelikkol ile başlayan ancak hikayenin devamında Engin Öztürk ile bitiren oyuncu, setin bitmesinden sonra bir süre daha İstanbul’da kaldı.

Özdemir’in bir süre önce Aşk Taktikleri isimli bir filmde rol alacağı öğrenilmişti. Netflix’te yayınlanacak olan filmde Şükrü Özyıldız ile başrolde yer alacak.

Romantik komedi türündeki filmin çekimlerinin Haziran ayında başlayacağı da konuşulmuştu. Özdemir’in neden tatile gitmediği merak ediliyordu, sonunda hafta sonu yaptığı paylaşımlarla tatilde olduğu anlaşıldı.

Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ve arkadaşları Aslı Bekiroğlu ile sevgilisi Çağrı Telkıvıran’ın da eşlik ettiği tatilde, gönlünce eğleniyor.

Keyifli tatilden bol bol paylaşımlar da yapıyor oyuncu. Hayranlarının bayıldığı pozları da kısa sürede sosyal medyada yorumlanmakta.

İşte Demet Özdemir’in son pozları…

Demet Özdemir'den tatil pozlarına devam... 9

Demet Özdemir'den tatil pozlarına devam... 10

Demet Özdemir'den tatil pozlarına devam... 11