Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 7 Mayıs Salı 229. bölümünde Alya’nın yüzüne asit atılıyor!

Sev Yeter 7 Mayıs Salı 229. bölümünde Alya’nın yüzüne asit atılıyor!

tarafından ker_def

Sev Yeter dizisi 229. bölümde neler olacak? Alya’nın yüzüne asit atılır. Apar topar hastaneye kaldırılan Alya’nın durumu nasıl? İshita bunu öğrendiğinde ne yapacak? Alya’ya bunu yapan kim? Dizinin bu heyecanlı bölümünü sakın kaçırmayın.

Kanal 7 ekranında izleyicilerle 7 Mayıs Salı günü buluşacak olan Sev Yeter dizisinin 229. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz. ALYA’NIN YÜZÜNE ASİT ATILIYOR! dizinin yeni bölümünde büyük gerilim hakim olacak.

Sev Yeter 228. bölümünde neler yaşanmıştı?

Shagun İshita’ya karşı tüm nefretini döker. Onun sözleri karşısında şok olan İshita Mihir’i Alya konusunda uyarır. Mihir’in tepkisi ne olacak?

Shagun ve İshita yıllar sonra yüzleşir. Shagun İshita’ya her şeyi elinden aldığı için öfkesini kusar. Raman’ı geri alacağını söyleyen Shagun bu uğurda çocuklarını da kullanacağını belirtir. İshita duyduğu sözler karşısında şok olur.

Shagun Alya’nın Mihir’le yakınlaşması için elinden geleni yapar. Fakat planı ters teper ve Mihir çok öfkelenir. İshita sonunda Mihir’in karşısına çıkar ve Alya’nın duygularından bahseder. Duyduklarına inanamayan Mihir Alya’ya karşı nasıl bir önlem alacak?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 00:45’te Kanal 7’de…