Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci çok akıllı bir hareketle, boy farkı meselesini çöpe attı!

Sevda Erginci çok akıllı bir hareketle, boy farkı meselesini çöpe attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci’nin birlikte rol aldığı isimlerle arasındaki boy farkları sürekli gündeme geliyordu. Oyuncu yeni dizisinde de benzer bir durum ile karşı karşıya geldi. Seni Kalbime Sakladım isimli dizide Ekin Mert Daymaz ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu, aralarındaki boy farkının nasıl kapandığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla ortaya koydu.

Daha önce magazin gündeminde ve sosyal medyada sıklıkla yer alan ve okuyucuların da ilgisini çeken bu boy farkı meselesinde Sevda Erginci, hiçbir kompleksinin olmadığını da yaptığı paylaşımlarla ifade etmiş oldu.

Sevda Erginci çok akıllı bir hareketle, boy farkı meselesini çöpe attı! 8

Rol arkadaşı ile arasındaki 33 santimetrelik boy farkının takoz yardımı ile kapandığını paylaşımları ile ortaya koyan oyuncu, hayranlarını da gülümsetti. Daha önce de benzer durumlarla çok karşılaşan Sevda Erginci, Yasak Elma dizisinde yine uzun boyuyla dikkat çekin Onur Tuna ile partner olmuştu. Onur Tuna ile arasındaki 36 santimetrelik farkı da yine takoz yardımı ile kapatan ve çeşitli sahnelerde de bu şeklide rol aldığı ortaya çıkan oyuncu, birçok kez gündem oldu.

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 1 metre 59 santimetrelik boyu ile dizi piyasasında uzun boylu partnerleri karşısında sıkıntılar yaşayan isimlerden birisi oldu. Ancak bunu hiçbir zaman sorun olarak görmeyen ve rollerindeki başarısıyla da hayranlarını mest eden Sevda Erginc, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Ekin Koç ile de partner olmuş ama iki oyuncunun boy uyumu da sağlanmıştı. 1 metre 80 santimetre boyundaki Ekin Koç ile arasında 21 santimlik fark fazla göze batmamıştı.

Oyuncu, Elkızı isimli dizide ise İsmail Ege Şaşmaz ile partner oldu. İki oyuncunun arasındaki boy farkı ise 24 santimetre olmuştu. Şimdi ise Sevda Erginci çok daha uzun boylu olan ve 1 metre 92 santimetrelik boyu ile Ekin Mert Daymaz ile birlikte aynı seti paylaşıyor.

Sevda Erginci çok akıllı bir hareketle, boy farkı meselesini çöpe attı! 9

Seni Kalbime Sakladım dizisini setinde oyuncunun takoz kullandığını gösteren pozlarını sosyal medyada yayınlayarak komplekslerinin olmadığını ve hakkında yapılan boy farkı haberlerine de aldırış etmediğini gösteren Sevda Erginci, kendisini rol model alan gençlere de örnek bir tavır sergilemiş oldu.