Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci ve partneri Ekin Mert Daymaz arasındaki boy farkına bir de bu açıdan bakın!..

Sevda Erginci ve partneri Ekin Mert Daymaz arasındaki boy farkına bir de bu açıdan bakın!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarının yeni yaz dizisi Seni Kalbime Sakladım’da başrolde yer alan Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz arasındaki boy farkı karikatürlere konu oldu desek yalan olmaz.

Dizide, ‘Civanmert’ve ‘Zeynep’ karakterlerine hayat veren ikili kısa sürede izleyicinin gönlünü fethetmeyi başardı. Sevda Erginci, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda partneriyle arasındaki boy farkını nasıl kapattığını  esprili bir fotoğrafla anlatmıştı.

1.59 cm boyundaki güzel oyuncu, partneri, 1.92 cm boyundaki Ekin Mert Daymaz ile birlikte takozun üzerinde bir fotoğrafını paylaşarak altına;  “O fotoğraflar böyle çekiliyor” yazmıştı.

Sevda Erginci ve partneri Ekin Mert Daymaz arasındaki boy farkına bir de bu açıdan bakın!.. 8

Çift, aralarındaki 33cm’lik boy farkını bu şekilde kapatıyordu. Sevda Erginci’nin paylaştığı fotoğraf karikatürize edildi. Oyuncu aynı fotoğrafın bu halini de sosyal medya hesabında yayınlayarak partneri Ekin Mert Daymaz’ı etiketledi.

Sevda Erginci ve partneri Ekin Mert Daymaz arasındaki boy farkına bir de bu açıdan bakın!.. 9

Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci uyumlu birliktelikleriyle adlarından söz ettirirken iki isim de sosyal medyada birlikte sık sık paylaşımda bulunuyorlar.

Sevda Erginci geçtiğimiz hafta Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda boyu ile ilgili de konuşmuş, “Boyum 1.59, bunu da gururla söylüyorum” ifadelerini kullanmıştı. Aslında bu durum oyuncunun ilk kez yaşadığı bir durum değil daha önce Yasak Elma adlı dizide Onur Tuna’yla partner olan oyuncu sette takoz kullanmaya alışkın.

Röportajda, “Takoz diye bir şey var, ayağımın altına koyuyorlar ve her sahnede onunla yürümeyi artık öğrendim.” şeklinde konuşan Sevda Erginci, “Partnerlerim bacaklarını açarak biraz düşüyorlar karşımda. Yani partnerimle oyunumuzdan ve insan olarak birbirimizden memnunsak sorun olmuyor. Artı ben 1.59 boyumla podyuma çıkacağım da demedim. Oyunculuk yapacağım dedim. Benim dışımda kimse sevmiyor ama ben çok seviyorum boyumu” demişti.