Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Kalbime Sakladım reytinglerde sıkıntılı ama başrol çiftiyle birinciliği kaptı!

Seni Kalbime Sakladım reytinglerde sıkıntılı ama başrol çiftiyle birinciliği kaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın yer aldığı Seni Kalbime Sakladım dizisi reytinglerde çok da başarılı gitmiyor. Ancak dizinin baş karakterleri olan Zeynep ve Civanmert, sosyal medyanın en popüler çifti oldu.

Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu Seni Kalbime Sakladım izleyici tarafından çok sevildi. Ancak reytinglerde dikkat çekici bir başarı elde edemedi. Dizinin beşinci bölümünün sonuçları da sıkıntıların süreceğine gösteriyor.

Seni Kalbime Sakladım, 28 Temmuz akşamı beşinci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin reytingleri beşinci bölümde çok az bir yükseliş gösterse de ortalamanın bir hayli altında reyting puanıyla tüm izleyicilerde beşinci oldu. AB ve ABC1’de de dördüncü sırada yer aldı.

Ancak Seni Kalbime Sakladım dizisi sosyal medyada büyük bir başarıya imza attı. Sosyal medya paylaşımlarını raporlayan Somera’nın araştırmasına göre 20-27 Temmuz haftası sosyal medyada hakkında en çok paylaşım yapılan çift Seni Kalbime Sakladım’ın Zeynep ve Civanmert’i oldu. Çift hakkında yapılan paylaşım sayısı 187 bini geçti.

Seni Kalbime Sakladım reytinglerde sıkıntılı ama başrol çiftiyle birinciliği kaptı! 7

Onların arkasından Duy Beni’nin Ekim ve Mert’i geldi. Rabia Soytürk ve Cemal Topçu’nun canlandırdığı çift hakkında yaklaşık 166 bin paylaşım yapıldı. Bu çifti sırasıyla Senden Daha Güzel’in Efsun ve Emir’i, Gizli Saklı’nın Naz ve Pamir’i, Seversin’in Asya ve Tolga’sı takip etti.

Yayınlandığı ilk günden bu yana beğeniyle takip edilen Seni Kalbime Sakladım dizisinin başrol oyuncuları Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz, canlandırdıkları Zeynep ve Civanmert karakterleri ile kısa süre önce The Most Commented Dizi Couple Worldwide’da 203.300 gibi yüksek bir yorum sayısıyla birinci olmuştu.