Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci, yeni dizisinden ilk başta çok korktu! İşte nedeni!

Sevda Erginci, yeni dizisinden ilk başta çok korktu! İşte nedeni!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar ağır dram hikayelerinde başarılı performanslarıyla izlediğimiz Sevda Erginci, kariyerinde bir ilke imzasını attı. Oyuncu, perşembe akşamları yayınlanmakta olan TRT1’in yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım ile romantik komedi deneyimi yaşıyor.

Oyuncu, daha önce böyle bir tecrübesi olmadığı için de teklif ilk geldiğinde bir hayli korktuğunu söyledi. Sevda Erginci, “Başlangıçta beni biraz korkuttu. Çünkü daha önce deneyimlediğim bir şey değil romantik komedi. Ama işini o kadar iyi yapan iki yönetmen ve harika bir ekip ile çalışıyoruz ki, benim için neyse ki çok sancılı bir süreç olmadı” açıklamasında bulundu.

Sevda Erginci, yeni dizisinden ilk başta çok korktu! İşte nedeni! 7

Sevda Erginci, dizinin setinde bulduğu ortamdan da çok memnun. Oyuncu hem teknik ekibin hem de oyuncu arkadaşları ile birlikte çok iyi bir ortam oluşturduklarını belirterek, “Harika bir ekiple çalışıyoruz. Hem birbirimize hem işe hem karaktere çok kolay alıştık” ifadesini kullandı.

İlk kez deneyimlediği romantik komedi dizisinde sancılı bir süreç yaşamadığı için memnun olduğunu anlatan Sevda Erginci, ilk bölümün yayınlanmasının ardından hayranlarından da çok olumlu dönüşler aldı.

Dizinin ailece izlenebilecek bir yapım olduğu görüşünde birleşen izleyiciler, Sevda Erginci’nin rolünü de gayet başarılı şekilde canlandırdığını belirten yorumlarda bulundu.

Ekin Mert Daymaz ile Sevda Erginci ikilisinin iyi bir uyum yakalayacağını ve enerjilerini de beğendiklerini belirten dizi hayranları, Seni Kalbime Baktım’ın gelecek bölümlerde daha da çok ilgi göreceğini düşünüyor.