Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci’yi romantik komedi dizisine ikna eden sebep neydi?

Sevda Erginci’yi romantik komedi dizisine ikna eden sebep neydi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Kalbime Sakladım isimli yeni romantik komedi dizisinin başrol kadın oyuncusu olarak Sevda Erginci ismini duyanlar biraz şaşırdı. Çünkü oyuncu uzun yıllardır dram projelerinde yer alıyordu ve bu konuda da oldukça başarılı performanslar ortaya koymuştu.

Sevda Erginci ise yaptığı açıklamada uzun yıllardır dram işlerinde yer aldığı için eğlenceli bir romantik komedinin kendisine iyi geleceğini söyledi. Oyuncuyu bu diziye çeken şey ise hikayesi oldu. Sevda Erginci, “Hikayenin de senaryonun da beni en etkileyen tarafı, çok içimizden, sıcak bir hikaye olması, senaryonun dilinin çok samimi ve gerçek olması oldu” diye konuştu.

Zeynep karakterini canlandıran Sevda Erginci hayranları ile perşembe akşamı ilk kez buluştu. TRT1’in romantik komedi dizilerine el atması da önemli bir stratejik karar olarak görülüyor. Kamu yayıncısı TRT1, genelde dram ağırlıklı projeleri öne çıkartmıştı ama yaz döneminde hem Seni Kalbime Sakladım hem de Balkan Ninnisi isimli iki eğlenceli dizi ile izleyicilerin kalbini kazanmayı başardı.

Sevda Erginci'yi romantik komedi dizisine ikna eden sebep neydi? 7

Sevda Erginci, önceki sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle yine TRT1 ekranındaydı. Bu dizide Turna karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, kış döneminde ise Elkızı isimli Fox TV dizisinde başrolde yer aldı.

Dizinin ilk bölümüne gelen sosyal medya yorumlarına bakılır ise Seni Kalbime Sakladım dizisi başarılı bir proje olarak yola çıktı.

Sevda Erginci hayranları da oyuncuyu bu yeni rolünde izlemekten memnun ve sosyal medyada da çok olumlu yorumlar yapılıyor. Sevda Erginci’nin yeni dizisiyle birlikte hayranlarına romantik komedi dizisinin de üstesinden gelebileceği hissiyatını verdiğini söylemek gerekiyor.