Ana sayfa Sosyal Medya Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisi ön yargıları yıkmaya geliyor!..

Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisi ön yargıları yıkmaya geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Show TV’de ekrana gelecek, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı sezonun iddialı yapımı Kızılcık Şerbeti izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Yapımcı Farut Turgut’un, “Yaşam tarzından hoşlanmadığınız bir aileye kızınız gelin olarak giderse ne yaparsınız? Dizinin temel öğesi bu” şeklindeki sözleri dizinin ön yargıları yıkmaya geldiğini gösteriyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği diziden yayınlanan ilk görüntüler büyük beğeni topladı. Farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör), yıldırım nikahıyla evlenmesiyle yaşanan çarpıcı olayları konu alan dizi şimdiden büyük merak konusu oldu.

Show TV'nin Kızılcık Şerbeti dizisi ön yargıları yıkmaya geliyor!.. 7

TV eleştirmeni Sina Koloğlu’da çok ses getiren fragman sonrası dizinin yapımcısı Faruk Turgut ile konuştu. Turgut, Kızılcık Şerbeti ile ilgili şu ifadeleri kullandı;  “Laik, seküler bir kadının, muhafazakar bir aileye dünür olması ve çocukları üzerinden, karşıdaki insanları anlayıp, onlarla empati kurup, ön yargılarından arınmasını anlatıyoruz. Dizinin temel öğesi şu; yaşam tarzından hoşlanmadığınız bir aileye kızınız gelin olarak giderse ne yaparsınız? Biz bunu soracağız topluma.

İnsanlar da, kendilerine göre bunu yorumlayıp, empati kurup karakterlerle, durum değerlendirecek. Bizim yapmak istediğimiz temel şey bir aşk meselesi. Tarafları toplumun şu an içinde bulunduğu durumlardan etkilenerek kurguladık.”

Yakında Show TV’de başlayacak olan Kızılcık Şerbeti, çok konuşulacak bir yapım olacağının sinyallerini şimdiden veriyor.