Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk ve Yağmur Tanrısevsin yeni bir projede bir araya mı geliyor?

Burcu Özberk ve Yağmur Tanrısevsin yeni bir projede bir araya mı geliyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının son dönem en başarılı kadın oyuncularından olan Burcu Özberk ve Yağmur Tanrısevsin’in yeni bir projede bir araya gelebileceği konuşuluyor. Eğer bu gerçekleşirse bomba gibi bir ikili geliyor demektir.

Burcu Özberk ve Yağmur Tanrısevsin. Her ikisi de son dönemde yıldızı parlayan iki genç oyuncu. İki oyuncunun da rol aldığı diziler çok seviliyor, izleyicilerin onlara olan hayranlığı günbegün artıyor.

Gündeme gelen bir iddia bu iki oyuncunun adını bir araya getirdi. Bu iddiaya göre yeni sezonda ekrana gelecek yeni bir projede Burcu Özberk ve Yağmur Tanrısevsin bir araya gelebilir. Buna göre her iki oyuncuya da aynı projede yer almaları için teklif gitti. Ancak henüz karar verilmedi.

Burcu Özberk ve Yağmur Tanrısevsin yeni bir projede bir araya mı geliyor? 10

İzleyiciler sosyal medyada yapılan yorumlarda bu iddiaya inanamadıklarını ama gerçekleşirse büyük bir olay olacağını belirtti. Ancak bu iki başarılı ismin bir araya gelmesini istemeyenler de bulunuyor.

Dizi dünyasına 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl’la adım atan Burcu Özberk, en büyük çıkışını 2015 yılında ekrana gelen Güneşin Kızları ile yaptı. 2019’da yayınlanan ve başrolünü Çağlar Ertuğrul ile paylaştığı romantik komedi Afili Aşk ise kariyerinde büyük bir dönüm noktası oldu. Başarılı oyuncu en son Fox TV’de ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisiyle ekrana geldi.

Burcu Özberk ve Yağmur Tanrısevsin yeni bir projede bir araya mı geliyor? 11

Yağmur Tanrısevsin’in ilk dizi deneyimi ise 2012 yılında Pis Yedili ile oldu. Güneşi Beklerken dizisiyle ilk başrol deneyimini yaşayan Tanrısevsin, en son ekrana geldiği Kalp Yarası ile kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. Tanrısevsin bu dizide başrolü paylaştığı Gökhan Alkan’la çok sevilen bir çift oldu.