Ana sayfa Sosyal Medya Sevgili Geçmiş’ten Kefaret’e… Özge Özacar, artık alengirli rollerin yükselen yıldızı

Sevgili Geçmiş’ten Kefaret’e… Özge Özacar, artık alengirli rollerin yükselen yıldızı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Özge Özacar, son dönemde dikkat çeken isimlerden birisi. Özellikle sosyal medyadan paylaştığı kimine göre gençlik enerjisi kimine göre çılgınca paylaşımlar ile göz doldurmuştu. Geçen sezon Sevgili Geçmiş dizisinde Azra karakterine de hayat veren oyuncu, bu sezon ise Kefaret’te Meltem oldu…

Sevgili Geçmiş’te ortalığı karıştıran, güzelliği, seksiliği ve şarkı söyleme yetenekleri ile alengirli bir karakter olan Azra’yı başarıyla canlandırmıştı. Gösterişli, fiyakalı, hoş anlamına gelen alengerli kelimesini özellikle seçtik. Çünkü oyuncu, yeni dizisi Kefaret’te de yine gösterişli bir rolde… Ancak bu sefer hikayede ortalığı karıştıran kişi de yine Meltem…

Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası isimli programın set ziyaretinde konuşan Kefaret’in Meltem’i Özge Özacar, bu yapımda bulunduğu için çok mutlu. Hikayenin tam da göbeğinde yer alan Özge Özacar, Meltem karakteri ile dikkatleri hemen üzerine çekti. Oyuncu, “Hikayemizi, çatışmaları artıran, gerginliklerin dozunu artıran kişi burada benim” diyerek, rolünün iddiasını da ortaya koydu.

Sevgili Geçmiş'ten Kefaret'e... Özge Özacar, artık alengirli rollerin yükselen yıldızı 8

Yurdaer Okur’un canlandırdığı, Zeynep karakterinin eşi Ahmet ile ilişkisi olan Meltem, hikayede ortalığı karıştıran kişi konumunda. Özacar, “O ilişki aksı üzerinden hem Zeynep’e hem hikayenin diğer partnerine dokunan ve onların hayatlarının radikal şekilde değişmesine sebep olan kişilerden bir tanesiyim diyebilirim” dedi.

Dizide kendisini çeken şeyin senaryo olduğunu belirten Özacar, “Bu bağlamda Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli’nden uyarladığımız hikayemiz, bence seyircimizin en çok keyif aldığı, en çok bağlantı kurabildiği yerlerden olacak” diye konuştu.

Sevgili Geçmiş'ten Kefaret'e... Özge Özacar, artık alengirli rollerin yükselen yıldızı 9

Son yıllarda öne çıkan oyuncu, aslında 6 yıldır sektörde bulunuyor. Hayat Yolunda dizisiyle başladığı yolculukta, Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizide Müge olarak dikkat çekmişti.

Oyunbozan, Lise Devriyesi, Meryem dizileri de peş peşe yer aldığı yapımlar oldu. Geçen sezon Sevgili Geçmiş’te çok dikkat çekti. Şimdi ise Kefaret ile yıldızını parlatıyor.