Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da senaristler reytinge güvenip saçmalamaya devam ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da senaristler reytinge güvenip saçmalamaya devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan ve büyük ilgi gören Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 74 bölüm geride kaldı. Üçüncü sezonu çok başarılı bir şekilde ilerleyen dizinin hikayesinde ise keskin dönüşler izleyicilerin bile başını döndürüyor. Bu keskin dönüşler konusunda Züleyha karakteri başı çekiyor.

Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha karakteri, önce büyük aşk yaşadığı Yılmaz’la yolları ayırdığına işaret olan sözler söylemiş ve adeta kapak yapmıştı. Hatta bir değil iki, üç kez Yılmaz’dan kapak olacak sözlerle kendisinden uzak durmasını istemişti. Ancak 75. yeni bölümde Züleyha, Yılmaz’a olan aşkının kabardığını ve ondan vazgeçemediğini söyleyen sözlerle geri dönüyor. Dizinin hayranları da işte bu keskin dönüş nedeniyle senaristlere sosyal medyadan tepki gösteriyor.

“Züleyha en son senaristle kaçacak gibi” diye espri yapan dizi takipçileri, karakterin neden her bölüm fikir değiştirdiğini de sorguluyor. Bir izleyici artık Züleyha – Yılmaz gidememelerinden o kadar sıkılmış ki, şöyle yazıyor: “Neden her bölüm Züleyha fikir değiştiriyor ya artık gidecekseniz gidin Yılmaz’la. Yılan hikayesine döndü iyice….”

Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in canlandırdıkları, Züleyha ile Yılmaz karakterlerinin barışmasından mutlu olan izleyiciler de var. Kimi hayranlar, Züleyha’nın Demir ile devam etmesini ve yeni Hünkar olarak da güçlü bir karakter ortaya koymasını istiyor.

Kimi dizi hayranları ise Züleyha ve Yılmaz’ın yeni bir hayata başlamaları arzusu taşıyor. Tabii ki, bir de Demir meselesi… Bunca olaydan sonra, Züleyha’nın bunca çelişkilerinden sonra hala aşkının çok güçlü olmasını sorgulayan izleyiciler de var.

“Demir, şu Züleyha’yı boşa artık, ben bıktım sen bıkmadın” diye yorum bırakan Bir Zamanlar Çukurova hayranları, reytinge güvenen senaristlerin iyice saçmalamaya başladığı fikrini taşıyor.

74. bölümde bir daha karşıma çıkma diye Yılmaz’ı azarlayan Züleyha’ya inanmayın. 75. yeni bölümde “Ölüm bizi ayırana dek” diyerek sizi şaşırtacak.

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 75. yeni bölümünden ilk fragman: