Ana sayfa Dizi Haberleri Sevgiyle sarılı çok ağır sözler ile Yargı dizisindeki bu sahnelere yürek dayanmaz!

Sevgiyle sarılı çok ağır sözler ile Yargı dizisindeki bu sahnelere yürek dayanmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon bu sefer de izleyenleri ayrılık temasının ağırlığı üzerinden derinden yaralayacak. Ceylin ile Ilgaz’ın birbirlerine olan aşkıyla dolu ayrılık sözlerinin yakıcı ateşi arasında Yargı dizisinin 50. yeni bölüm izleyenlere bambaşka duyguları yaşatacak.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başarılı performanslarıyla büyük bir kitleyi etkilediği Yargı dizisinde artık ayrılık zamanı geldi. Ceylin ve Ilgaz’ın sözleri bu ayrılığın onları ne kadar derinden yaraladığını, tavırları da ayrılmayı hiç istemediklerini ortaya koyuyor. Ancak hayatın akışında da yer alan ‘severek ayrılmak’ sözü devreye girecek ve 50. yeni bölüm bambaşka duygusal kırılmaları ortaya çıkartacak.

İzleyicilerin heyecanla bekledikleri 50. bölümden ilk görüntüler iç karartıcı oldu. Ceylin’in her seferinde Ilgaz’ın duygularını görmezden gelme tavrı izleyicileri bir kez daha sinir edecek.

Sevgiyle sarılı çok ağır sözler ile Yargı dizisindeki bu sahnelere yürek dayanmaz! 7

Adalet ile aşkı arasında kalan ama adaleti tercih eden Ilgaz karakteri izleyicilerin gözünde büyüdükçe büyüyor. Ilgaz kendi babasını ve kardeşini teslim ederken var olan adalet inancı, Parla konusunda da ortaya çıktı. Ancak Ceylin için bunu kabullenmek hiç kolay olmayacak.

Yargı dizisinin hayranları Ceylin karakterinin vicdanını sorgulamaya başlarken, dizinin senaristi Sema Ergenekon izleyenleri derinden etkileyecek sahnelerde çok etkileyici sözlere yer vermiş.

Ceylin: Bir an önce hayatından çıkıp, gideyim istiyorsun.

Ilgaz: Kokunu duymayayım diye çektim, gittim. Şu yatakta nasıl yatacağımı bilmiyorum, odaya bile giremiyorum.

Ceylin: Yokluğuna alışmaya çalışıyorum, müsaade eder misin?