Ana sayfa Dizi Haberleri Sevilmeye başlıyorsun Onur Tuna! Mucize Doktor’da değişim erken geldi!

Sevilmeye başlıyorsun Onur Tuna! Mucize Doktor’da değişim erken geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin yayınlanan ilk 2 bölümü büyük beğeni topladı. 3. bölüm 26 Eylül Perşembe akşamı yani bu akşam ekrandaki yerini alacak.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Özge Özder, Reha Özcan, Murat Aygen gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Mucize Doktor, reytinglerinin bir hayli iyi gelmesiyl de sezonun en başarılı işlerinden birisi olduğunu şimdiden gösterdi.

Doktor Ferman karakteri ile ekrana yansıyan Onur Tuna ise, ilk 2 bölümde hayranlarını bir haylı şaşırttı.Birçok olumsuz yorum, hatta küfürler de işitti. Sebebi, savant sendromlu doktor Ali Vefa’ya karşı sergilediği gıcık, üstten bakan ve otoriter tavırlar idi…

Onur Tuna da karakterinin bu halinden memnun olmadığı, kendisinin de Ferman’a küfür ettiğini belirterek tepkilerin bir nebze azalmasını sağladı.

Mucize Doktor dizisinin 3. bölüm fragmanında ize asistanı Ali Vefa’yı savunan Ferman bir anda izleyicinin gözünde sınıf atladı. Gıcık Ferman gitti, yerine övgüler alan Ferman geldi…

Onur Tuna, fragmanı instagram hesabından paylaştı. Hayranları da “Çok şükür; Ferman, Ali’yi sevmeye başlıyor” diyerek bu gelişmeden memnun olduklarını belirten yorumlarda bulundu.

“Ferman beyi sevdiren sahneler bunlar, umarım samimidir” diye yazan bir dizi hayranı, bu gelişmeden memnuniyetini sergiledi.

Mucize Doktor’da Ferman’ın Ali’ye karşı tavırlarının değişmeye başladığının işaretleri 3.bölümden itibaren gelecek.

Ancak bunun altında Ferman’ın büyük bir sırrının olduğunu da hatırlatalım.

Onur Tuna, bu sırrın ortaya çıkmasından sonra Ferman ile Ali’nin çok iyi birer dost olacaklarını spoiler olarak vermişti.

İşte Onur Tuna’nın paylaşımı:

@mucizedoktorfox yarın 3. bölümüyle @foxturkiye ekranlarında!!